Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
W co zainwestować czas? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: W co zainwestować czas? (/Temat-W-co-zainwestowac-czas-149920)

Strony: 1 2

RE: W co zainwestować czas? - Olafejs - 15-08-2017 19:30

Pamiętać trzeba że w większości przypadków trzeba coś włożyć żeby coś wyjąć Smile

RE: W co zainwestować czas? - janbers - 20-08-2017 10:26

Warto zdać sobie sprawę że jeśli jesteśmy tu na forum to na pewno nie tylko po to aby sobie poczytać, sprawdzić 'nowinki'. Ale przede wszystkim znaleźć to co istotne. I z zasady opieramy się na tym co oferują inni samemu nie szukając tylko korzystamy z 'revshare', 'hyip', matryc, buxów itp. Pytanie tylko po co ? Przecież szukasz dobrej konkretnej oferty która pozwoli Ci zarabiać bez przerwy i to nie przez rok ale już konkretnie trwale uzyskując wymierne korzyści. Czy nie lepiej wybrać jedną a dobrą firmę ? Mamy do dyspozycji obecnie dobre firmy Polskie. Korzystasz i budujesz biznes, uzyskując dochód pasywny idący w tys $ miesięcznie. I takie oferty powinno się wybierać. Jedną, dobrą i zarabiamy jak należy.

RE: W co zainwestować czas? - Adriano90 - 20-08-2017 19:46

Czemu uważacie że w 5 miesięcy nie da się wyciągnąć 3 tyś miesięcznie?
Ja jestem w dobrej firmie mlm. 3 tyg. i już trochę zarobiłem. Ludzie którzy tam działają w 5 miesięcy na lajcie wyciągają od 30tyś zł do 100tyś zł jeszcze z dochodem pasywnym od 3000zł do 7000zł.

RE: W co zainwestować czas? - Captain - 21-08-2017 04:34

(20-08-2017 19:46)Adriano90 napisał(a):  Czemu uważacie że w 5 miesięcy nie da się wyciągnąć 3 tyś miesięcznie?
Ja jestem w dobrej firmie mlm. 3 tyg. i już trochę zarobiłem. Ludzie którzy tam działają w 5 miesięcy na lajcie wyciągają od 30tyś zł do 100tyś zł jeszcze z dochodem pasywnym od 3000zł do 7000zł.

Czemu mnie nie dziwi, ze koleś wciskający taki kit akurat ma 2 posty i jest nowy na forum...

30tys-100tys na lajcie w 5 miesięcy to wyciskają ludzie w tych wszystkich reklamach typu ,,odkryl lek na raka, lekarze go nienawidzą'' albo radzej ,,rolnik z radomia ledwo wiązal koniec z koncem az odkryl jeden prosty sposob dzieki ktoremu zarabia 40 tysiecy miesiecznie pracujac godzine dziennie na komputerze!''. Wierzysz w to?

RE: W co zainwestować czas? - janbers - 21-08-2017 06:40

Mlm - to siła nie ustępliwa i bojowa. I w/g mojej oceny jest to jeden z lepszych biznesów - ale i za to bardzo trudny w budowie. Dla tego omijam - bo pieniądz to czas. I o wiele łatwiej zapędzieć do pracy pieniądze niż człowieka. A efekt uzyskamy bardzo podobny o wiele mniejszym nakładem pracy. I też średnia inwestycja to np. 100 $

RE: W co zainwestować czas? - matek2204 - 21-08-2017 13:12

(21-08-2017 04:34)Captain napisał(a):  
(20-08-2017 19:46)Adriano90 napisał(a):  Czemu uważacie że w 5 miesięcy nie da się wyciągnąć 3 tyś miesięcznie?

Czemu mnie nie dziwi, ze koleś wciskający taki kit akurat ma 2 posty i jest nowy na forum...

30tys-100tys na lajcie w 5 miesięcy to wyciskają ludzie w tych wszystkich reklamach typu ,,odkryl lek na raka, lekarze go nienawidzą'' albo radzej ,,rolnik z radomia ledwo wiązal koniec z koncem az odkryl jeden prosty sposob dzieki ktoremu zarabia 40 tysiecy miesiecznie pracujac godzine dziennie na komputerze!''. Wierzysz w to?

Potwierdzam, ostatnio takiego rekina nawet miałem okazję poznać. Stary wyga hehe Smile

RE: W co zainwestować czas? - wrzochal11 - 21-08-2017 15:39

Wszędzie można zarobić.. chociaż wiadomo są projekty lepsze i gorsze, ale wszędzie trzeba włożyć w to swoją pracę.
Rozwój w dziedzinie finansów, to przede wszystkim praca nad sobą i nic nie dzieję się z dnia na dzień. Jak ktoś mówi, że wystarczy dołączyć do jakiegoś projektu i już do końca życia nic nie robić, to uważaj na taką osobę, bo prawdopodobnie już wkłada rękę do Twojego portfela.

Oczywiście można też zatrudnić i pieniądze do pracy, ale trochę trzeba ich mieć, żeby móc żyć ze zwrotów z inwestycji..

RE: W co zainwestować czas? - janbers - 23-08-2017 07:58

Dziwi mnie fakt że masa osób wprowadza masę bzdurnych pomysłów na dorabianie, zarobienie paru groszy. Jak pisałem wyżej - jeden a konkretny projekt i masz dochody na wiele lat. Biznes budujesz konkretnie, rozwijasz - dochodzisz do wypłat stałych np. 2 czy 4 tys $ miesięcznie i żyjesz. Dla swego hobby, rodziny , dziewczyny itp. Preferuje wyłącznie inwestycyjne biznesy, ale takie gdzie wkładasz raz i zarabiasz już stałe, nie mówię tu o mlm, hyipach i innych wynalazkach. Konkretna firma i wystarczy. Ktoś kto ma 20, czy 30 lat powinien tego szukać. Popracuje 1 rok czy 2 i ma spokój na lata. Stałą dywidendę i urlop płatny praktycznie na zawsze. I to powinno być istotne a nie próba zarabiania może na tym, a może na tamtym. Panie i Panowie. Życie to konkret i taki sam powinien być efekt Twojej pracy. A nie ganianie za 'pierdółkami'.

RE: W co zainwestować czas? - Captain - 23-08-2017 08:27

@UP: Tylko, ze takich firm nie ma. Jedyne tego typu opcje to Revshare, hyipy i MLM. Na 99,99% wciskasz te kity by wypromować jakiś program który zalicza się do którejś z tych trzech kategorii.

RE: W co zainwestować czas? - wrzochal11 - 23-08-2017 09:40

(23-08-2017 07:58)janbers napisał(a):  Dziwi mnie fakt że masa osób wprowadza masę bzdurnych pomysłów na dorabianie, zarobienie paru groszy. Jak pisałem wyżej - jeden a konkretny projekt i masz dochody na wiele lat. Biznes budujesz konkretnie, rozwijasz - dochodzisz do wypłat stałych np. 2 czy 4 tys $ miesięcznie i żyjesz. Dla swego hobby, rodziny , dziewczyny itp. Preferuje wyłącznie inwestycyjne biznesy, ale takie gdzie wkładasz raz i zarabiasz już stałe, nie mówię tu o mlm, hyipach i innych wynalazkach. Konkretna firma i wystarczy. Ktoś kto ma 20, czy 30 lat powinien tego szukać. Popracuje 1 rok czy 2 i ma spokój na lata. Stałą dywidendę i urlop płatny praktycznie na zawsze. I to powinno być istotne a nie próba zarabiania może na tym, a może na tamtym. Panie i Panowie. Życie to konkret i taki sam powinien być efekt Twojej pracy. A nie ganianie za 'pierdółkami'.

Wiesz, to trochę tak brzmi jakbyś mówił, że Twój projekt jest najlepszy, a reszty nawet nie ma co słuchać.

Czy nie jest tak, że wiele jest dróg do tej tzw. wolności finansowej?

Oczywiście zgadzam się, "łapanie" kliku projektów na raz nic nie da, albo w czymś realnie działasz, ale się tylko zapisujesz.

takie gdzie wkładasz raz i zarabiasz już stałe

No to popracować też trzeba czy już niekoniecznie? Smile