Oświadczyny :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Oświadczyny :) (/Temat-Oswiadczyny-149900) Strony: 1 2 |
RE: Oświadczyny :) - Begrezen - 12-08-2017 15:50 (12-08-2017 01:47)Hoolig4n napisał(a): Dokładnie tak jak mówi szykiryki. Nie bądź miękka parówka i to w końcu zrób Jakbyś chciał oświadczyć się w Wenecji to.... strasznie tam śmierdzi, żeby nie powiedzieć bardziej wulgarnie Serio, smród jak ch...olera. trzeba bylo sie umyc przed wycieczko to by ci nie smierdzialo RE: Oświadczyny :) - PaulRcootiC - 14-08-2017 20:13 "Gdzieś w Wenecji na Gondoli jedna para sie... Kołysze i zakłóca nocną cisze. Na kamieniu siedzi glizda mówi ze ja boli... Głowa bo to strefa atomowa. Przez las idą sobie zbóje wiszą im do kolan... Miecze bo to było średniowiecze. Przed bocianem leci mucha bocian zaraz ja wy... przedzi bo ja trzy godziny śledzi. Leci bocian borem lasem wymachuje swym... ogonem przywołujac swoja żone." Jak mowi wierszyk, oswiadcz sie w Wenecji. RE: Oświadczyny :) - karo1919 - 08-09-2017 12:36 Tak naprawdę to wydaje mi się, że nie ma znaczenia gdzie, a żebyś wymyślił coś od serca, coś od siebie Kobieta lubi widzieć, że mezczyzna przemysłał i się postarał. |