Zarobek bez wkładu własnego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarobek bez wkładu własnego (/Temat-Zarobek-bez-wkladu-wlasnego-149899) |
RE: Zarobek bez wkładu własnego - rufus91 - 12-08-2017 23:08 Dziś raczej marnie, clixsense w ostatnim czasie porządnie sypał ankietami, dziś jednak nie wypełniłem żadnej. Dążąc do maksymalizacji zysków dołączyłem do kolejnego serwisu z ankietami - Marketagent.com. Za rejestrację otrzymałem 1.76$ (1.5 EURO). Zdarzają się momenty, kiedy w żadnym z serwisów nie ma w danym momencie żadnej sensownej opcji zarobku czego z kolei nie można powiedzieć o mypay.pl i dlatego wracam do niego, aby zawsze mieć możliwość zarobku kiedy tylko będę miał ochotę i czas. Założyłem tam jednak nowe konto i dopiero walczę z konkursem mp3, z którego otrzymałem dziś jedynie 0.09$. Podsumowanie dzisiejszego dnia: Studentswatch - 0.41$ Marketagent - 1.76$ Mypay - 0.09$ Łącznie - 2,26$ RE: Zarobek bez wkładu własnego - rufus91 - 13-08-2017 22:09 Dziś nadal słabiutko... Czekam na większą ilość zadań z mypay i na moment, kiedy ruszy machina ankiet w nowozałożonych serwisach jak opinie czy marketagent. Dziś: Clixsense - 0.85$ Mypay - 0.19$ Studentswatch - 0.68$ Suma = 1.72$ RE: Zarobek bez wkładu własnego - wrzochal11 - 14-08-2017 16:05 Niestety jeśli chodzi o portale z ankietami, to jednak więcej będzie dni "BEZ ankiety", niż "Z ankietą" RE: Zarobek bez wkładu własnego - paweuq - 14-08-2017 16:47 Jeśli chodzi o ankiety to ja się tylko ograniczyłem do ClixSense. Bo na inne nie warto tracić czasu. Od początku lipca jestem zarejstrowany w polskich serwisach z ankietami i maksymalnie 2 ankiety/serwis przez miesiąc rozwiązałem. Totalne dno! Na SW jest trochę lepiej ale zanim tam się uzbiera to z poł roku trzeba wypatrywać ankiet. RE: Zarobek bez wkładu własnego - Zaperr44 - 14-08-2017 19:16 (14-08-2017 16:47)paweuq napisał(a): Jeśli chodzi o ankiety to ja się tylko ograniczyłem do ClixSense. Bo na inne nie warto tracić czasu. Od początku lipca jestem zarejstrowany w polskich serwisach z ankietami i maksymalnie 2 ankiety/serwis przez miesiąc rozwiązałem. Totalne dno! Na SW jest trochę lepiej ale zanim tam się uzbiera to z poł roku trzeba wypatrywać ankiet. Potwierdzam jestem na SW rok czasu i brakuje mi jeszcze 15punktów do wypłaty RE: Zarobek bez wkładu własnego - rufus91 - 14-08-2017 22:39 Dzięki za wszelkie rady - biorę je do siebie. Jednakże cel chciałbym zrealizować, dlatego dążę małymi kroczkami do przodu. Jeśli po zdobyciu żądanej kwoty stwierdzę, że to gra nie warta świeczki i lepiej byłoby zająć się czymś innym - uczynię to Dzisiejsze poczynania: Mypay - 0.39$ Studentswatch - 0.82$ Clixsense - 0.07$ RE: Zarobek bez wkładu własnego - marek_____ - 15-08-2017 19:48 Mnie z kolei Clixsense bardzo zdenerwowało tym, że kilka razy wywalało mnie z ankiety po tym, jak robiłem ją dobre 10-15 minut. Takie marnotrawstwo czasu jest ponad moje siły. Na wszelkich polskich panelach jak się nie pasuje do wzorca to przynajmniej bardzo szybko odrzuca i się nie traci czasu i pracy. RE: Zarobek bez wkładu własnego - rufus91 - 16-08-2017 22:29 Szczerze to nie miałem takiego przypadku jeszcze. Owszem często po kilku pytaniach zostaję zdyskwalifikowany z ankiety, jednak to kwestia 1-2 minut straconych zawsze. Moim zdaniem clixsense to najbardziej sensowny serwis z ankietami, w którym można obecnie działać. Dzisiejszy zarobek: Clixsense - 1.00$ Jutro ruszę trochę z mypay mam nadzieję, bo obecnie mam natłok innych obowiązków... RE: Zarobek bez wkładu własnego - rufus91 - 17-08-2017 22:05 Dziś standardowo rozwiązałem co nieco w clixsense (2 ankiety), a do tego jedną w studentswatch. Chciałem coś podziałać też w mypay, ale nie zaliczyło mi póki co żadnej akcji, a mam ich i tak malutko jeszcze... Może jutro zaliczy. Dziś: Clixsense - 1.79$ Studentswatch - 0.41$ RE: Zarobek bez wkładu własnego - rufus91 - 18-08-2017 22:52 Osobiście do niczego się dziś nie zakwalifikowałem, ale dwoje z moich poleconych w clixsense coś tam wypełniło dlatego symboliczne 0.24$ zostało dopisane do mojego konta |