lista mailingowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: lista mailingowa (/Temat-lista-mailingowa-149598) Strony: 1 2 |
RE: lista mailingowa - ascanio - 02-08-2017 19:26 Dzień 3: -przygotowałem profil idealnego subskrybenta, uwzględniając jego demografię i zachowania (profil przygotowałem w oparciu o dane 26 subskrybentów, których mam już na liście adresowej) Uważam, że w email marketingu wyjście od grupy docelowej jest bardzo ważne ze względu na możliwość przygotowania odpowiedniej komunikacji, ale przede wszystkim jest to solidny fundament do dalszych działań. Aktualny stan listy: 26 (bez zmian) RE: lista mailingowa - ascanio - 03-08-2017 18:22 Dzień 4: -Przeanalizowałem potrzeby grupy docelowej i przygotowałem ofertę lead magnet, którą otrzymają osoby po zapisie na listę mailingową. Chciałem Was zapytać, który tytuł według Was byłby lepszy (oferta będzie dotyczyła budowania listy adresowej): -"10 Sposobów, Które Pomogą Ci Pozyskać Pierwszych Subskrybentów na Twoją Listę Mailingową" czy -"Jak w Miesiąc Pozyskać Pierwszych 100 Subskrybentów na Swoją Liście Mailingowej"? Czy taka zachęta skłoniłaby Was do zostawienia swojego adresu email? Z góry dzięki za pomoc. Aktualny stan listy: 26 (bez zmian) RE: lista mailingowa - Hopekk94 - 03-08-2017 20:25 bardziej pierwsze RE: lista mailingowa - ascanio - 04-08-2017 17:43 (03-08-2017 20:25)Hopekk94 napisał(a): bardziej pierwszeDzięki! Dzień 5: -zrobiłem research do oferty lead magnet -przygotowałem szablon oferty lead magnet Teraz trzeba będzie zapełnić to treścią. Aktualny stan listy: 26 (bez zmian) RE: lista mailingowa - Mailowiec - 05-08-2017 13:17 Ciekawy pomysł. Powodzenia. |