Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie (/Temat-Moj-Uniwersytet-Marketingu-czyli-Szkola-Zarabiania-w-Internecie-149570)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 29-07-2017 13:25

(29-07-2017 13:18)kolo33 napisał(a):  @[DanielKępa] - 50 razem? Rolleyes O kurdę to na prawdę, chłopie nie pogada. Napisz to na stronie, niech ludzie wiedzą jakie masz "doświadczenie".

Żaden produkt z MLM nigdy nikomu nie pomógł. Oni wszyscy promują to jako wielce pomocne, a nawet płacą ludziom np. sportowcom za promowanie i fake opinie, a tak naprawdę to nic nie warte i do tego drogie.

Chcesz wartościowy produkt? Odwiedź clickbank, tam jest pełno wskaźników, które mówią o tym czy produkt jest coś warty.

Nie chcę wchodzić w polemikę. Dzięki za Twoją opinię Smile

(29-07-2017 13:24)Noozer napisał(a):  W MLM zarabia jedynie osoba. która jest na szczycie Smile
Pozdrawiam ciebie i twoich 50 bezpośrednich poleconych.

W takim razie nie wiesz czym jest prawdziwy MLM. Odsyłam do Internetu. Także nie wchodzę w polemikę, więc dziękuję za Twoją opinię Smile

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - Wojtek574 - 29-07-2017 13:37

A ja coś zauważyłem nie wiem czy tylko mi się tak wydaje ale dużo "milionerów" co są mistrzami w rozwoju osobistym itp jarali się revshae trochę ucichlo później był m2m (i tym podobne) i znów ucichlo a teraz są kryptowaluty ciekawe co będzie następne. Tak tylko z obserwacji zauważyłem Smile

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 29-07-2017 13:40

(29-07-2017 13:37)Wojtek574 napisał(a):  A ja coś zauważyłem nie wiem czy tylko mi się tak wydaje ale dużo "milionerów" co są mistrzami w rozwoju osobistym itp jarali się revshae trochę ucichlo później był m2m (i tym podobne) i znów ucichlo a teraz są kryptowaluty ciekawe co będzie następne. Tak tylko z obserwacji zauważyłem Smile

Pewnie, ze jezeli jest moda na jakis temat to latwiej sie go "sprzedaje". Moim skromnym zdaniem jedyna przewaga kryptowalut obecnie jest to, ze ten temat ma obiecujaca przyszlosc, a Bitcoin na 100%. Inne programiki to po prostu biznesy, gdzie wpisujac duzo osob mamy wiele prowizji i zarabiamy, a juz bez poleconych jest bardzo ciezko, nie mniej jednak na wszystkim mozna zarobic. Na tym forum sa takze takie tematy.

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - wrzochal11 - 29-07-2017 14:49

(29-07-2017 13:18)kolo33 napisał(a):  Żaden produkt z MLM nigdy nikomu nie pomógł. Oni wszyscy promują to jako wielce pomocne, a nawet płacą ludziom np. sportowcom za promowanie i fake opinie, a tak naprawdę to nic nie warte i do tego drogie.

(29-07-2017 13:24)Noozer napisał(a):  W MLM zarabia jedynie osoba. która jest na szczycie Smile
Pozdrawiam ciebie i twoich 50 bezpośrednich poleconych.

..i właśnie panowie to jest smutne co piszecie.
Spójrzmy, generalnie idea marketingu sieciowego polega na tym, że producenci / sklepy chcą dzielić się swoim obrotem z osobami, które chcą pomagać im w zwiększaniu zysków, budując swoje grupy kupujących klientów.. cóż jak dla mnie piękna idea. Można być częścią jakiegoś biznesu, nic nie inwestując.

Tylko, tak jak piszecie, przez te właśnie najróżniejsze firmy działające w marketingu sieciowym, cała ta idea została brutalnie wypaczona i to na różne sposoby np. ...a to sprzedają pseudo-zdrowotne produkty, których nikt by nie kupował gdyby nie to, że jest w danej strukturze ...a to czasami i plany biznesowe są wręcz żałośnie śmieszne ...a to czasami już dochodzi do takiej parodii tej idei, że więcej zarabiają liderzy na sprzedaży szkoleń jak sprzedawać dane produkty, niż wynosi ich ten % od obrotu samych produktów Wink

Ja jak pierwszy raz zetknąłem się z mlm, to polecający proponował mi zakupienie pakietu startowego za 1400zł, a były to jakieś soki pseudo zdrowotne. Przez kilka lat nie chciałem słuchać o żadnych mlm'ach Wink

Powiedzmy sobie jednak jasno, największym problemem mlm są wszelkie firmy, które tą idee wykorzystują dla własnych celów. Doprowadzili oni do tego, że idea dzielenia sie obrotem jest wyśmiewana, ludzie wolą kupować w normalnych sklepach.. a jak powstaje jakiś ciekawy projekt w branży mlm, to jest często wyśmiewany.. a bo to marketing sieciowy czyli jakaś sekta.
Dlatego, moim zdaniem, trzeba pamiętać to nie ta idea dzielenia się jest zła, tylko te 90% pseudo firm, które tą idee wykorzystują dla własnych celów.

Mi to marzy się sklep spożywczy działający na zasadach mlm, normalne ceny, produkty takie jak wszędzie.. i co złe by to było? Lepiej dorabiać francuskie czy niemieckie sieciówki?

(29-07-2017 13:40)DanielKępa napisał(a):  Moim skromnym zdaniem jedyna przewaga kryptowalut obecnie jest to, ze ten temat ma obiecujaca przyszlosc, a Bitcoin na 100%.

Mimo wszystko zalecam zachować szczególną ostrożność, od ponad miesiąca jesteśmy w bessie, a przyszłość też jest jedną wielką niewiadomą.

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - czaarny - 29-07-2017 18:04

powodzenia Big Grin

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 29-07-2017 21:51

(29-07-2017 18:04)czaarny napisał(a):  powodzenia Big Grin

Dziękuję!! W końcu coś pozytywnego Huh

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 30-07-2017 10:22

Dzisiaj nie chwalę się swoimi wynikami, ale wynikami mojego poleconego Kuby:
[Obrazek: 20431280_1607547179290254_2156115665065910270_n.jpg]

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 31-07-2017 08:58

Dzisiaj polecę 3 z kilku kryptowalut, które posiadam na long-term (czyli kupujemy i trzymamy minimum do końca roku):

- Stratis
- SingularDTV
- Nexus

Wszystkim kryptowalutom przeprowadzałem analizę fundamentalną, a do tego posiłkowałem się opinią osób o wiele bardziej doświadczonych w tematyce.

PS. Jutro fork na Bitcoinie. Ja nie mam ani jednego satoshi. Wszystko przerzuciłem na alty i czekam na rozwój rynku.

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - DanielKępa - 01-08-2017 09:02

Dzisiaj nagrałem co miesięczny film na moją grupę, w którym odnoszę się do tego co wydarzyło się w ostatnim miesiącu w branży zarabiania oraz jak działają nasze programy, co z rynkiem kryptowalut i plany na kolejny miesiąc działania dla każdego.

EDIT: Przed momentem skończyłem analizę fundamentalną 3 nowych kryptowalut, o których myślałem jakiś czas. Jak sytuacja na Bitcoinie dzisiaj się uspokoi to za kilka dni można pomyśleć o zakupie.

RE: Mój Uniwersytet Marketingu, czyli Szkoła Zarabiania w Internecie - peling - 01-08-2017 18:25

HuhHuhHuh