Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... (/Temat-Facebook-wykrylismy-podejrzana-aktywnosc-149444) |
RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - Barttek742 - 06-08-2017 08:02 Mam to samo z każdym kontem. Dzisiaj przetestuje jak to działa na zmiennym IP. RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - Blanteq - 06-08-2017 19:45 Przerąbane z tym facebookiem... Ja to nie mam zmiennego IP wiec nie mam jak sobie z tym poradzić... Zainstalowalem google chrome i na nim aplikacje Hola! VPN, konto wytrzymalo jeden dzien bo na drugi juz byla prosba o przeslanie zdjęcia a po przeslaniu następnego dnia ban... Dodam że potrzebuje tylko jednego fake konta a nie 10-20 lecz ten problem mam już od 2 miesięcy. Wczesniej przez 2 lata takiego problemu nie mialem. RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - bobpixel - 06-08-2017 19:53 @up Jesli juz nie mozesz sam zrobic to lepiej kupic ;p I nie meczyc sie RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - Barttek742 - 06-08-2017 19:53 Jak masz neta w telefonie to sprawa rozwiązana - tylko pamiętaj, żeby nie korzystać z LTE wtedy nie ma zmiennego IP RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - Blanteq - 06-08-2017 20:08 Czyli z LTE przełączyć na 3G i powinno byc zmienne IP tak ? Odnosnie samego zakupu konta z jakims dluzszym stażem to nie znalazlem nikogo kto by sprzedawal takie konta RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - bobpixel - 06-08-2017 20:13 To tylko te jest forum ? Jest pelno innych for gdzie dostaniesz stazowe konta RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - Komandos - 07-08-2017 10:00 dokłądnie najlepiej kupić stazowe przysle ci na priv zaufaną sobę z tanimi kontami jak wezmiesz wiecej RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - Barttek742 - 14-08-2017 08:30 Mam ten sam problem - po dołączeniu nawet do 1 grupy pokazuje się te weryfikacja i po wgraniu zdjęcia konto leci z banem. Ktoś ma jakiś pomysł jak to omijać ? RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - fusek - 14-08-2017 19:52 a spotkal sie ktos z blokada pisania na grupach - klikam zeby cos napisac pod postem i niemozna napisac nawet literki;d RE: Facebook - wykryliśmy podejrzaną aktywność... - aero2 - 14-08-2017 20:01 Mam 3 letnie real stażowe FB i ostatnio właśnie to samo było, że dziwne logowanie, aż musiałem im dowód wysyłać, na szczęście mi odblokowali. |