![]() |
Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci (/Temat-Zarabianie-na-sprzedazy-kosmetykow-i-budowaniu-sieci-149378) Strony: 1 2 |
RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - pshemek1 - 23-07-2017 20:56 Daj znać na priv co i jak. Ja jestem zarobiony ale moja może by tym się zajęła, a ja jej od technicznej strony pomogę RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - wojciechstepien - 23-07-2017 21:48 Kosmetyki kosmetyki , lepsze są PP , są Systemy, które Naprawdę działają i ja mam jeden z nich ![]() Pisz maila jak chcesz więcej informacji RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - hajsoholik - 24-07-2017 07:38 Ja sobie dobrze radzę i nie potrzebuję innych systemów ![]() Wolę budować biznes który będzie mi dawał stabilne dochody bez mojej pracy. Bo jeżeli ktoś się zarejestruje z mojego linku i będzie robił zakupy to mam z niego zysk już zawsze. Pozdrawiam Serdecznie ![]() (23-07-2017 20:56)pshemek1 napisał(a): Daj znać na priv co i jak. Ja jestem zarobiony ale moja może by tym się zajęła, a ja jej od technicznej strony pomogę (23-07-2017 21:48)wojciechstepien napisał(a): Kosmetyki kosmetyki , lepsze są PP , są Systemy, które Naprawdę działają i ja mam jeden z nichNapisałem priv ![]() RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - wrzochal11 - 24-07-2017 08:26 a jak w praktyce wygląda sytuacja bo zmianie planu prowizyjnego? Jest lepiej? Ja dotychczas byłem tylko klientem, ale zamierzam zacząć prężnie działać - bo byłem (jestem) pochłonięty innymi projektami ![]() RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - hajsoholik - 24-07-2017 10:07 (24-07-2017 08:26)wrzochal11 napisał(a): a jak w praktyce wygląda sytuacja bo zmianie planu prowizyjnego? Jest lepiej?Cześć ![]() U nich opłaca się być nawet klientek bo od zakupów dostajesz 10%. Od zakupów poleconych masz 9% Od zakupoów poleconych swoich poleconych masz 8% I tak dalej... Tylko że na starcie mamy 2 linie poleconych odblokowane. Ogólnie jest 10 linii poleconych ale żeby wszystkie odblokować trzeba zakupić pakiet aktywacyjny za 600złoty w tym pakiecie jest 20 ich produktów. To jest jednorazowa i jedyna inwestycja tak naprawdę. Potem jak poleceni robią zakupy my zarabiamy nawet jak śpimy. Chętnie opowiem ci na inne pytania, pisz priv jak coś ![]() Pozdrawiam Serdecznie ![]() Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - MaLiN - 24-07-2017 10:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |