![]() |
[SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] (/Temat-SHF-Dziennik-SEO-SUB-SMS-149364) |
RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - GERCZAK - 24-07-2017 08:24 Powodzenia. Będę obserwował ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - NeedDolar - 24-07-2017 08:45 Dorzucam do zakładek. Będę zaglądał i powodzenia ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 25-07-2017 00:45 Z góry chciałbym podziękować Wam za chęć czytania mojego dziennika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plany na jutro ? ->przeczytanie pewnego wpisu jednego z "miljonajrów" którzy z niczego dorobili się czegoś, ![]() ->+10 profili ![]() ->promowanie bloga pod suby -> ![]() Bądźcie na bieżąco i niczego nie przegapcie!!!! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj przeglądałem parę stron z których korzystam do szukania nisz i napotkałem na bardzo ciekawą niszę, która może okazać się bardzo dochodowa. W ciągu 2 tygodni zdecyduję czy wrzucę ją w życie. Najwazniejszym celem jest teraz, aby nisza zagraniczna wybiła się w google i dostała mocnego kopa. Jeżeli macie pytania lub jakieś rady/pomysły to zapraszam do dyskusji ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - helix - 26-07-2017 02:00 Powodzenia RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 26-07-2017 14:31 SUB/SMS
Skromna wypłata z ME została wypłacona. Jako, że w tym dzienniku nie mowię o zarobkach a o samych pozycjach w guuglach, o trafficu na stronie to nie pochwalę się screenem z wypłaty. Jedynie na dniach podrzucę zdjęcia zakupionych rzeczy, które będą mi potrzebne do dalszej pracy jako mała przenośna baza danych ![]() ![]() ![]() OgAds
Nadszedł dzień, w którym dodane zostało +50 profili do mojego LP. Dzisiaj biorę się za budowanie zaplecza. Przypuszczam, że jak zacznę to robić to odrazu rozplanuję posty na kolejne 10 dni więc dzisiaj długi dzień się zapowiada przy SEO. Jak narazie świeża domenka więc nic jeszcze nie zaindeksowało, ale przypuszczam, że lada dzień będzie mocne wybicie się. W głowie już kolejne projekty. Myślę, że nawet jeden z nich będę w stanie mógł zrobić pod Was, czyli czytelników tego dziennika, aby mieli też motywację do dalszego działania no i nie poddawania się. (tak jak ja to robie czasami/bek![]() Do osób, które pisały do mnie na GG w sprawie pomocy. Nie ma problemu, cały czas mogę CI pomóc z podstawami itp itd tylko na GG nie na PW ![]() ![]() ![]() Jeżeli podoba Ci się mój dziennik, moja pomoc, moje poradniki lub jeśli ja Ci się podobam ![]() ![]() ![]() ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 29-07-2017 03:01 SUB/SMS
Pod suby dodałem dzisiaj w nocy kolejny post z nową niszą. Czas na promowanie tego postu oraz przygotowanie filmików. Dzisiaj ss z statystyk nie wrzucę, ponieważ utrzymuje się taki sam poziom, dlatego mam pewien pomysł na zwiększenie zasięgu mojego bloga i statystyki wrzucę jutro! ![]() OgAds
No to jest już dodanych ~55/60 profili do mojego LP. Także przygotowałem i zaplanowałem moje zaplecze na BS i WP. Mam nadzieję, że lada dzień coś ruszy się z tym robotem Google ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cały czas staram się powiększać wiedzę z SEO, która jest na poziomie nowicjusza ![]() ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 30-07-2017 00:46 SUB/SMS
Kolejny post -> kolejny spamming!! ![]() ![]() ![]() Plan działania na nowy tydzień: -vlepki pastebino podobne (kto zarabiał w 2013 to wie do czego Pastebin jest ![]() -pewna metoda związana z Guuglami ![]() -zaplanowanie postów na conajmniej 7/14 dni w przód, OgAds
Pod zagranicę z domeną ciągle jest tak samo ![]() Plan działania na nowy tydzień: -zrobić jeszcze z 2-3 zaplecza, aby każdy profil był podlinkowany, -zrobić web 2.0 i podlinkować -> money site, -zrobić najzwyklejsze promowanie niszy aby coś ruszyło z $ ! Także bardzo ciekawą myślą (tak sądzę ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli macie jakieś uwagi lub myśli zapraszam do dyskusji! Może sami coś zaproponujecie gdzie warto zaglądnąć by zarobić trochę groszy ![]() ![]() Zostaw repa! ![]() ![]() ![]() ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 31-07-2017 01:25 SUB/SMS
.... -> Zrobiona została już połowa zaplonowana na ten tyg, ale dzisiaj wieczorkiem (poniedziałek 31 sierpień 2017 ![]() ![]() OgAds
.... -> to samo co wyżej, bądźcie cierpliwi, ten post to zapowiedź rewolucyjnego i innowacyjnego początku tygodnia, nie zawiedziesz się na pewno ![]() ![]() Mała zapowiedź -> po ponag tygodniowym pozycjonowaniu, frazy wybiły się w google ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PPA
.... -> więcej już dzisiaj wieczorem!! ![]() RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - shf - 01-08-2017 02:32 No i tak jak zapowiedziałem! Zapraszam do czytania lektury!! ![]() SUB/SMS
Tak jak to było wspomniane w poprzednim poście, zrobiona została połowa tego co było zaplanowane na ten tydzień. Cieszy mnie to bardzo ![]() ![]() Pierw mała motywacja, że hajs z neta, a przede wszystkim z subów można zarobić! No i zainwestować w co się tylko chcę ![]() Teraz tyle motywacji, lecimy z tematem co tutaj się na subach działo: -> +1 post dodany, dodany do indeksacji + promowanie posta, -> +7 postów zaplanowanych dzięki funkcji na WP, -> nauka, dodanie no i analiza reklamy na FB, tzw FB Ads. Zrobiłem kampanię na FB Ads na kwotę 10 zł, jak widać po statystykach nagły skok do prawie 3k uu na bloga. Czy przeniosło się to na leady? Tak! Wpadły z 3 leady przy stawce 11.50 zł. Jestem przekonany, że tak mało leadów, ponieważ dobrałem źle traffic. Co nie zmienia faktu, że nawet przy tak złym dobraniu dobraniu trafficu wyszedłem na plus. Więc przy inwestycji 10 zł zarobiłem ponad 30 zł. A co gdyby zainwestować 100 zł ? Czy zysk też byłby analogiczny i wyniósł 300 zł ![]() -> przemyślałem całe metody, o których wspomniałem wcześniej a w tym także Pastebin. Niestety siedzę czesto nocami tak jak piszę ten wpis więc niestety nie chcę teraz odpalać tych metod, ponieważ zysk będzie wtedy kiedy będzie dzień. Są ludzie -> będzie zysk. Statystyki:
![]() OgAds
![]() ![]() ![]() Promowanie zostawiłem na jutro, a dzisiaj zrobiłem: ->kolejne 9 profili + dodanie ich do indeksacji, ->kolejne zaplecze + uaktualnione stare zaplecze o nową ilość postów -> linkowanie profili i money site, PPA+MyEforsa
Już na wstępie brzmi absurdalnie, no ale tak, to będzie ciekawe wyjście. Połączyłem "pobieranie plików" z AC z filmami online z ME. Jak? Już tłumaczę! Na ME mamy opcję płatności z programami AWM. Moja nisza na zagranicę to pewien film online, więc będę w moim poście potrzebować playera do oglądania filmów online, a pod spodem linki do pobierania plików (z AstroCash). Zobaczymy jak to wyjdzie. Ostatnio ze zwykłego spamu wpadł lead za 1.70$ z USA.![]() Pytanie też padło na GG, dlaczego AC? No otóż dlatego, że kiedyś zarabiałem na AC i wypłaciłem koło 3k$. ![]() Jak będę zarabiąć na zagranicy na AC+ME? -> Odpowiedź prosta, najzwyklejszy spam tak jak pod zwykłe suby. Na SEO zarabiam na OgAds i na tym projekcie także się uczę. Obserwujcie dziennik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podoba się ? -> Zostaw repa!!! RE: [SHF] Dziennik [SEO] [SUB/SMS] - Damian0820 - 01-08-2017 02:42 Nie chwal dnia przed zachodem słońca, te frazy polecą ci na łeb na szyję jeszcze nie raz i nie dwa. ![]() |