Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy da się na tym zarobić? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Czy da się na tym zarobić? (/Temat-Czy-da-sie-na-tym-zarobic-149244)

Strony: 1 2

RE: Czy da się na tym zarobić? - shf - 20-07-2017 10:14

Co za duzo to nie zdrowo pamietaj Wink

RE: Czy da się na tym zarobić? - wrzochal11 - 20-07-2017 11:40

Dokładnie, znam takich co są w 10-15 projektach i nie zarabiają ani złotówki Smile
Jak się tworzy swoją stronę to trzeba pamiętać, że to nie biuletyn z reklamami.. po co miałby ktoś wchodzić na coś takiego? Co mu to daje?
W pierwszej kolejności wartościowe treści muszą być, a o tym wielu nie pamięta i potem głoszą, że ten internet to jedna wielka ściema Wink

RE: Czy da się na tym zarobić? - Tejek - 20-07-2017 13:17

Dzięki za rady będę pamięta Wink Zdaję sobie z tego sprawę i na razie chcę prowadzić tylko dwa projekty. Jeden fake-content planuję na razie szerzyć, żeby mieć jakiś dochód obecnie na grupach właśnie takich młodzieżowych. content na który tam zawsze jest parcie (ero) i druga strona z prawdziwym contentem, która mam nadzieję, że zaowocuje po czasie, ale na niej właśnie musi być coś wartościowego i klikalnego równocześnie, dla tego z tą drugą stroną jeszcze poczekam i na razie zajmę się tą z fakeową zawartością.

RE: Czy da się na tym zarobić? - wrzochal11 - 20-07-2017 18:31

w sumie na "napaleńcach" pewnie najszybciej się zarabia Wink ale jak biznes ma być na lata, to wartościowa treść jednak górą Wink

RE: Czy da się na tym zarobić? - Tejek - 23-07-2017 21:44

Dla tego ruszam z dwoma projektami ostatecznie i na nich się skupiam Big Grin Na napaleńcach może sobie jeszcze na wakacje coś na szybko dorobię, a równolegle niedługo ruszę z whitehat contentem. Mam już fajną niszę, ale jako, że jej nie wymyśliłem sam, a dostałem od mentora to nie mogę więcej szczegółów podać Wink