Prawo a sub sms na facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Prawo a sub sms na facebooku (/Temat-Prawo-a-sub-sms-na-facebooku-149230) |
RE: Prawo a sub sms na facebooku - przemo5050 - 19-07-2017 10:32 (19-07-2017 04:06)marcel_kk napisał(a):(18-07-2017 19:53)przemo5050 napisał(a):(18-07-2017 19:28)Spiderman420 napisał(a): Erotyczne streamy też moge śmiało wrzucać ? Spotkałeś się z takim przypadkiem jak nie to nie p*e*d*l proszę za długo w tym siedzę żebyś mi przytaczał prawo RE: Prawo a sub sms na facebooku - Xevik - 19-07-2017 10:43 Mimo wszystko pilnować trzeba się zawsze, chociaż nie wolno o tym zbyt często myśleć, bo stresować się dzień w dzień tylko po to, żeby zarobić mija się z celem. Co do zarabiania na erotyce, to też wątpię, że jakaś babka pójdzie do sądu, ale nigdy nic nie wiadomo . RE: Prawo a sub sms na facebooku - rachman - 19-07-2017 10:47 przemo siedź se gdzie chcesz i ile chcesz ale maskuj przekleństwa bo tu dzieci też siedzą czasami. Ja się spotkałem z podobnym pismem od radcy ale załatwiłem polubowne. Za pare tysi dziewczyna zrezygnowała z sądzenia się. Do tego w innym przypadku poszło od osoby zgłoszenie o psuciu wizerunku - fake profil był ostrzejszy niż ten opisany. RE: Prawo a sub sms na facebooku - przemo5050 - 19-07-2017 13:16 (19-07-2017 10:47)rachman napisał(a): przemo siedź se gdzie chcesz i ile chcesz ale maskuj przekleństwa bo tu dzieci też siedzą czasami. Ja się spotkałem z podobnym pismem od radcy ale załatwiłem polubowne. Za pare tysi dziewczyna zrezygnowała z sądzenia się. Do tego w innym przypadku poszło od osoby zgłoszenie o psuciu wizerunku - fake profil był ostrzejszy niż ten opisany. Przepraszam, nie wziąłem tego pod uwagę Zakończmy temat bo autor będzie zdezorientowany tym prawem RE: Prawo a sub sms na facebooku - rachman - 19-07-2017 13:53 Prawo mówi swoje a w życiu różnie bywa po prostu. Każdy niech robi jak uważa by pretensje mieć potem do siebie a prawo warto po prostu znać p.s. Wyżej wspomniane sytuacje miały inne osoby - nie ja - ja tylko pomagałem... RE: Prawo a sub sms na facebooku - ostry2ostry - 19-07-2017 14:07 I tak już lada dzień problem zostanie rozwiązany przez polityków.dzięki nowej ustawie SUB sms będzie zupełnie nie opłacalne , jeżeli w ogóle będzie istniało . Także już teraz radze w innym kierunku iść RE: Prawo a sub sms na facebooku - radek0389 - 19-07-2017 14:30 (19-07-2017 14:07)ostry2ostry napisał(a): I tak już lada dzień problem zostanie rozwiązany przez polityków.dzięki nowej ustawie SUB sms będzie zupełnie nie opłacalne , jeżeli w ogóle będzie istniało . Także już teraz radze w innym kierunku iśćAle chyba ta ustawa nie ma likwidować SMS premium i subsms tylko wprowadzać limity i zwiększyć świadomość korzystających z uslug, więc dlaczego ma być nieopłacalne? RE: Prawo a sub sms na facebooku - twardy - 19-07-2017 14:37 A widziales jak limity te wygladaja? Maksymalnie 35zl na miesiac, nawet zastanawiaja sie nad wprowadzeniem defaultowo blokady na wysylanie smsow o podwyzszonej kwocie. RE: Prawo a sub sms na facebooku - radek0389 - 19-07-2017 14:49 Ten limit 35 zł to wpłynie na pewno na bazowanie na odnowieniach ale przy jednorazowym obciążeniu nic nie zmieni.. hmm z tym domyślnym wyłączeniem premium, to będzie niekorzystne dla samych kupujących, bo chcesz szybko coś opłacić SMSem a tu musisz fatygować się do operatora, to ta zmiana mam nadzieję że nie wejdzie. RE: Prawo a sub sms na facebooku - ostry2ostry - 19-07-2017 20:41 Zresztą to nie wszystko Jak ktoś czytał projekt ustawy to pewnie doczytał się punktu w którym mowa o tym że aby posiadać takie usługi jak w chwili obecnej , firmy będą musiały mieć specjalne zezwolenie , które z kolei na pewno nie zostanie wydane firmom działającym tak jak teraz. |