Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze (/Temat-Rockwall-Investments-Do-1-6-dziennie-w-Integra-Kopalnia-Kryptowalut-Tarcze-149029) |
RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - piotrek6 - 04-09-2017 15:25 (18-08-2017 20:02)sirbar napisał(a): Ktoś już działa ma informacje na ten temat? Hej, tak ja działam prawie od początku Jak masz jakieś pytania to z doświadczenia - napisz na fanpage rockwalla, oni odpisują na wszystkie wiadomości. A jeżeli to Cię nie przekonuje to są jeszcze grupy na facebooku, gdzie udzielają się osoby inwestujące tam, więc jeżeli chodzi o dostęp do informacji to naprawdę się postarali RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - korlim - 04-09-2017 22:21 Opłaca się inwestować ? RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - piotrek6 - 05-09-2017 08:42 (04-09-2017 22:21)korlim napisał(a): Opłaca się inwestować ? No moim zdaniem tak. Ja co prawda nie inwestuję dużych kwot, bo nie mam dużego budżetu, max. kilkaset $, wiadomo że im więcej inwestujesz tym więcej zyskujesz. A co konkretnie chcesz robić? Matryce? Polecanie? RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - tomek019 - 11-09-2017 20:25 Polecam wywiad z właścicielami jeśli ktoś jeszcze nie widział, będzie on regularnie prowadzony raz w miesiącu. RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - kastaniety - 15-09-2017 20:56 Jak dla mnie pachnie HYIP - nie zainwestuje, ale temat będę obserwował RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - tomek019 - 16-09-2017 15:51 (15-09-2017 20:56)kastaniety napisał(a): Jak dla mnie pachnie HYIP - nie zainwestuje, ale temat będę obserwował A co by musiało mieć na stronie, w ofercie, żeby nie pachniało HYIP-em ? Przy okazji, wypłata testowa doszła bez problemu RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - tomek019 - 06-10-2017 23:11 Mam dla was trochę informacji o nowościach i poprawkach w Rockwall Investments (06.10) ? Nowości: Mamy już swój KANTOR ✔!!! ✔Autoscroll do top menu ✔Sprawdzenie kto jest moim sponsorem w zakładce Team ✔Pokazanie Email osoby w pierwszej linii Team ✔Dodatkowe informacje przy najechaniu na Tarcze ✔Poprawa wizualna Withdraw Funds ✔Poprawa Strony Głównej oraz zakładek Poprawki: ✅Poprawa systemu Naliczeń prowizji oraz osiąganie progów ✅Poprawiona akceptacja oraz wysyłanie wypłat ✅Usunięcie błędów przy naliczeniach prowizji za zamknięcie shields oraz przyznanie zaległych naliczeń ✅Poprawki z aktualizacją statusu wypłat oraz wpłat ✅Poprawa funkcjonalności ✅Poprawienie wyglądu mobilnego ✅Poprawa błędów tekstowych oraz literówek Zmiany: ⚠ Zmiana cen kontraktów z promocyjnych na normalne ETC , ZEC W najbliższym czasie pracujemy nad: ➡Dodatkowe statystyki, wykresy i podsumowania w Account Statistic ➡Dodanie powiadomień w systemie (nowy referal,otrzymanie prowizji,zdobycie większej pozycji progowej itp.) ➡Poprawa czytelności Shields, aby wiedzieć gdzie i ile osób nam jeszcze brakuje ➡Poprawione automatyczne działanie Shield Balance ➡Włączenie następnych wartości Tarcz Uwaga na rozszerzenia przeglądarek(przedewszystkim Adblock)-mogą blokować u niektórych dostęp do reflinków Podstawowe czynności, które można podjąć to: Spróbować rejestracji korzystając z innej przeglądarki, Wyłączyć rozszerzenia w przeglądarce Oraz wideo poradnik jak reinwestować w programie RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - mikrob - 30-10-2017 11:17 hej, i jakie macie wrażenia? zastanawiam się nad wejściem. RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - tomek019 - 12-11-2017 19:30 (30-10-2017 11:17)mikrob napisał(a): hej, i jakie macie wrażenia? zastanawiam się nad wejściem. caly czas dzialam i jest ok takze mam dobre wrazenie RE: Rockwall Investments - Kopalnia Ethereum - Kup Moc Obliczeniową Mh/s - AleksandraN - 30-12-2017 20:25 Moje wrażenia całkiem przyzwoite Dorzucili niedawno nowe kryptowaluty do kopania na pulach, więc teraz poza ETH, ETC i Zcashem jest i Bitcoin, Dash + Ubiq. (fajnie) Z BTC i Dashem się wstrzymam, przez trudność wydobycia ale na Ubiqu coś tam zobaczę. P.S Działa, płaci. |