Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik konsultanta call-center - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik konsultanta call-center (/Temat-Dziennik-konsultanta-call-center-148924)

Strony: 1 2

RE: Dziennik konsultanta call-center - Rak - 09-07-2017 21:10

(09-07-2017 20:26)zakazanyowoc napisał(a):  Powodzenia! Wbrew pozorom przy nadwadze nieco szybciej się pali tłuszcz, ale trzeba być sumiennym. I pamiętaj żeby się nie głodzić, bo rozwalisz metabolizm, a z nie jedzeniem po 18 to akurat dość częsty mit no chyba że chodzisz spać o 20 to spoko ;p Wytrwałości!

Unikanie jedzenia po 18 przy nadwadze jest ok, nawet jak chodzisz spać o 24. U mnie taka mini głodówka wyszła na +

RE: Dziennik konsultanta call-center - rekki - 10-07-2017 12:47

Jaki hosting w końcu wybrałeś? Wink

RE: Dziennik konsultanta call-center - sanki123 - 10-07-2017 15:20

@[rekki] Wybrałem te az.pl za 15zl na rok, jesli przez rok nie wybije strony to nie odnowie jej, jeśli sie uda przeniose hosting gdzie indziej. a moja nisza na pewno nie bedzie działała dłużej niż 2 lata od teraz, wiec lepiej zaplacic mi 100zl dopiero jak sie uda, niz zapłacić 30 i za rok znowu 30.

RE: Dziennik konsultanta call-center - zakazanyowoc - 14-07-2017 08:09

I jak idzie? Smile

RE: Dziennik konsultanta call-center - Mariuszeek - 15-07-2017 14:29

Trochę offtop ale ile masz wzrostu? Big Grin