Inwestycja pieniędzy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Inwestycja pieniędzy (/Temat-Inwestycja-pieniedzy-148883) |
RE: Inwestycja pieniędzy - Captain - 07-07-2017 21:11 (07-07-2017 20:15)janbers napisał(a): 10 k to wystarczająca kasa aby uruchomić konkretny biznes. Nie hyip itp. ale biznes na lata i to też poprzez internet. Na życzenie podpowiem oraz pokarzę od środka [ osobiście zainwestowałem trochę ponad 1000 $ a zarobiłem już ponad 1500 $ w ciągu pierwszego miesiąca ] Inwestycja praktycznie o minimalnym ryzyku, firma konkretna Polska. Skype janubers1 Śmierdzisz naganiaczem na kilometr. Takich jak Ty są w internecie dziesiatki i każdy z nich oferuje taki wspaniały biznes, super rozwijająca się firma o minmalnym ryzyku Potem firma upada, kasa stracona, a naganiacz znika bez słowa. I tak w kółko bo co jakiś czas pojawiają się nowe super biznesy. RE: Inwestycja pieniędzy - bombri0005 - 08-07-2017 19:56 A czy ktoś w końcu powie mi gdzie szukać sprzętu sportowego lub innych rzeczy obojętnie(zawsze mnie to ciekawiło jaka jest różnica pomiędzy fabrycznymi cenami ,a ze sklepu i jakie zarobki na każdym produkcie otrzymują sprzedawcy) fabrycznych cenach? (jak to wygląda od środka prowadzenie takiego sklepu internetowego) RE: Inwestycja pieniędzy - janbers - 09-07-2017 19:44 'Naganiacz' - mocne słowo. A nie lepiej tak sprawdzić czy ten 'naganiacz' nie wpuszcza w maliny ? Co oferuje i dla czego ? A może akurat to co oferuję raptem się okaże całkiem dobrym biznesem. Takim który możemy sprawdzić na wszystkie możliwe sposoby, takim gdzie jedziemy do biura firmy i wszystko widzimy na własne oczy. A może po prostu chce pomóc normalnie zarobić tym co stracili w 'hyipach' RE: Inwestycja pieniędzy - Adriano42 - 09-07-2017 19:50 (09-07-2017 19:44)janbers napisał(a): 'Naganiacz' - mocne słowo. A nie lepiej tak sprawdzić czy ten 'naganiacz' nie wpuszcza w maliny ? Co oferuje i dla czego ? A może akurat to co oferuję raptem się okaże całkiem dobrym biznesem. Takim który możemy sprawdzić na wszystkie możliwe sposoby, takim gdzie jedziemy do biura firmy i wszystko widzimy na własne oczy. A może po prostu chce pomóc normalnie zarobić tym co stracili w 'hyipach' A może po prostu chce wepchnąć w maliny naiwną osobę. Nie twierdzę, że jesteś oszustem, ale nie twierdzę też że nim nie jesteś. Dlatego patrząc na Twoją reputację i staż na forum, a potem na kwotę inwestycji, a potem znów na Twój profil, a następnie na Twój złoty biznes... Wiesz co? Dałbym sobie jednak spokój i wolał te dziesięc kafli przechlać RE: Inwestycja pieniędzy - Hoolig4n - 09-07-2017 22:41 A ja bym odłożył na jakiś czas te pieniądze i poważnie przeanalizował, w co warto, a w co nie warto. Zainwestujesz kupę hajsu pod wpływem chwili, po kilku tygodniach okaże się, że utopiłeś szmal i tyle. Ja osobiście 10k wrzuciłbym w krypto, może poobstawiał jakieś mecze, ale na tym i na tym trzeba się znać. Prześpij się z tym lepiej i dopiero podejmij decyzję. Pozdro! RE: Inwestycja pieniędzy - janbers - 10-07-2017 09:13 No właśnie - 'przechlać' , zrobić wszystko aby chyba nie zarobić. Więc co ryzykujemy ? Nic - i krótko i na temat - skype janubers1 i wiesz czy warto 'przechlać' ? albo .... RE: Inwestycja pieniędzy - BTC-analityk - 19-07-2017 09:41 (08-07-2017 19:56)bombri0005 napisał(a): A czy ktoś w końcu powie mi gdzie szukać sprzętu sportowego lub innych rzeczy obojętnie(zawsze mnie to ciekawiło jaka jest różnica pomiędzy fabrycznymi cenami ,a ze sklepu i jakie zarobki na każdym produkcie otrzymują sprzedawcy) fabrycznych cenach? (jak to wygląda od środka prowadzenie takiego sklepu internetowego) https://www.google.pl/maps/place/Adidas/@41.2319393,-0.0535919,1574m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x7619e49dafb134b7!8m2!3d41.2307423!4d-0.0577694 Caspe-Espania fabryki adidasa itd obuwie i ciuchy sportowe prosto z fabryki - często kupowałem tam rzeczy jak się dobrze trafi w promocje to ceny są ciekawe. Obok masz jeszcze inne fabryki gdzie znajdziesz rzeczy takich marek jak puma , nike itd . ceny naprawdę fajne ale nie zawsze - kiedyś kupiłem fajną skórę bejsbolówkę za 50 euro w Polsce sprzedałem za tysiąc , kolejne np buty adidasa - dałem 100 zł co się okazało w Polsce dopiero za rok był ten model i kosztował 250 zł , portfele adidasa kupowałem po 1-3 euro itd. o tuaj widac fote gdzie fajna promocja 50% - jak buciki po 30ojro to dajesz 15ojro = 60-65zl kolejny przykład - but damski jak widać 25 ojro - 100zl - promocja z 110 ojro - 440zł - sądzę iż spokojnie można sprzedać takie buty za 150-200zł w polsce . oczywiście jeśli się zna język można ugadać lepsze ceny przy większej ilości (07-07-2017 15:59)Captain napisał(a):(06-07-2017 18:02)patrolpxd napisał(a): Bardziej myślałem o kryptowalutach @[BTC-analityk] On tutaj się może wypowiedzieć na tym polu chłopcze ty za to jesteś wiarygodnym źródłem ale do niczego pewnie krew cię zalała 2-3 dni temu jak BTC spadał i włosy ci wypadały - A Ja ? A ja się cieszyłem i modliłem o większy spadek by więcej zarobić RE: Inwestycja pieniędzy - janbers - 19-07-2017 17:23 Co osoba to inny punkt widzenia. Co do tych 10 - tysi. To nawet obecnie żaden problem w samochód i do biura firmy i wszystko wiesz. I nie potrzebny 'naganiacz ' wystarczy że powie gdzie. Sprawdzisz, wiesz i decydujesz czy Ci się to opłaci. RE: Inwestycja pieniędzy - jandrea - 17-12-2017 14:09 Możesz wsadzić część w btc i czekać aż wzrośnie, kupić koparkę, pobawić się w cloud mining, jak masz do tego głowę i szczęście to inwestuj w hyipy albo po prostu otwórz własny biznes RE: Inwestycja pieniędzy - pokeminatour - 17-12-2017 15:20 Działalność na allegro - duża konkurencja, Jak już to szukałbym czegoś z aliexpressu i sprzedawał na allegro. Jak sie boisz o hajs i chciałbyś zarabiać wiecej niż na lokacie to polecam IKZE - indywidualne konto zabezpieczenia emerytalnego. Masz limit wpłat - rocznie coś około 6k. Po wpłacie mozesz zmniejszyć podatek dochodowy o kilkaset złotych. A IKZE to gra na giełdzie, tylko że jest to z przeznaczeniem emerytalnym więc są tam duże firmy niskiego ryzyka, niektóre IKZE wyciągaja po kilkanascie % w skali roku. Zainwestujesz a po jakims czasie jak już bedziesz wiedział w co chcesz zainwestować to wyciągniesz. |