Opinie MyLead - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: Opinie MyLead (/Temat-Opinie-MyLead-148804) Strony: 1 2 |
RE: Opinie MyLead - setineq - 09-07-2017 18:10 (06-07-2017 14:36)adi_hq napisał(a): Co do ceny SMS tak trzeba. Kolego, jak nie jesteś w temacie to proszę nie wypowiadaj się. RE: Opinie MyLead - imadlo - 15-08-2017 10:01 Też korzystam z MyLead od około pół roku, na razie zarobki nie są duże ale zawsze coś wskoczy, więc jak najbardziej polecam, dużo możliwości i łatwość obsługi to dla mnie najważniejsze atuty. RE: Opinie MyLead - sprzetok - 18-08-2017 16:15 Hej, wrzuce pare słów o MyLead ,jako że na stałę jestem związany z inna siecią LeadNetwork, miałem okazje testować serwis MyLead przez jakis czas podczas zawirowań SMS. Plusy serwisu: to duża ilosc programów, w tym SMS dobre wsparcie ze strony supportu (dla osób posiadających strony,naprawa usterek w trybie exp.) dobry panel statystyk usługa IVR z najwyższą stawką na rynku. Minusy Nie zauważyłem Pozdrawiam Was serdecznie RE: Opinie MyLead - wojtal0 - 07-12-2017 17:22 MyLead Król <3 dzialam na roznych lydowniach z podobnymi statami, tu jestem od roku prawie 40 tysiecy zarobione, wyplaty zawsze w moment takze polecam RE: Opinie MyLead - fusek - 11-12-2017 12:14 Testuje i moge naposac tak; Nie wiem skad u was taki optymizm ; ale u mnie poki co 600 uu 0 leadow. U konkurencji w moedzyczasie na tych samych linkach i formie promocji wpdly 2 leady. Heh |