![]() |
"Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) (/Temat-Hustle-is-the-most-important-word-EVER-Dziennik-SEO-i-wiele-innych-148772) |
RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - piotrekprorok - 03-07-2017 23:42 Jest i nasz mistrz konkursów @[Noozer] ![]() Powodzenia mordo! RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 04-07-2017 09:03 Dzień 1
Dzisiaj wstałem o 7 zamiast 6 i od razu zabrałem się do pracy. Teraz mała przerwa na śniadanie i wpis i można się zabierać z powrotem ![]() Takie przemyślenia , że możesz wstawać nawet o 15, ale jeśli mądrze wykorzystasz resztę doby, wszystko będzie ok . Praca, praca i jeszcze raz praca ![]() Wczorajszy dzień : ![]() Rekord jak narazie z pozycjonowania ![]() I jeszcze jakieś tam suby, żeby budować pasyw. Przekonał mnie do tego @[Muraszczyk]. ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Snaggy - 04-07-2017 09:23 Jazda noozer buldożer! Serpy to the moon! Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Ventura - 04-07-2017 10:06 Rozumiem że zarabiasz na m.in PPA, mógłbyś zdradzić nazwę serwisu ze zdjęcia powyżej? Fajny dziennik, będę obserwował (szczególnie, że jesteśmy w identycznej sytuacji). RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 04-07-2017 10:33 (04-07-2017 10:06)Ventura napisał(a): Rozumiem że zarabiasz na m.in PPA, mógłbyś zdradzić nazwę serwisu ze zdjęcia powyżej? Mobilne PPI połączone z PPA ![]() https://members.ogads.com/signup.php?r=16859 RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Ventura - 04-07-2017 10:47 Dzięki wielkie, niedługo będę robił testy innych serwisów PPA to wypróbuje Ogads (choć głównie traffic desktopowy). Muszę przyznać że zachęciłeś mnie do ruszenia z nowymi stronami, bo aktualnie siedzę tylko na dwóch (aczkolwiek budowane od początku roku). RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 04-07-2017 10:49 (04-07-2017 10:47)Ventura napisał(a): Dzięki wielkie, niedługo będę robił testy innych serwisów PPA to wypróbuje Ogads (choć głównie traffic desktopowy). Nie ma sprawy ![]() ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Doctrine - 04-07-2017 11:35 Fajnie się zapowiada. 100 stron to dość duże przedsięwzięcie, strasznie jestem ciekawy efektów ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 04-07-2017 12:39 (04-07-2017 11:35)Doctrine napisał(a): Fajnie się zapowiada. 100 stron to dość duże przedsięwzięcie, strasznie jestem ciekawy efektów Dzięki ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Nortez - 04-07-2017 19:23 Zapowiada się konkretny dziennik ![]() |