![]() |
niePoważne inwestycje młodego przedsiębiorcy ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: niePoważne inwestycje młodego przedsiębiorcy ;) (/Temat-niePowazne-inwestycje-mlodego-przedsiebiorcy-148744) |
RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - lever - 05-07-2017 10:00 Będę obserwował, ciekawe stronki podajesz ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - BadePL - 05-07-2017 11:52 Widzę, że na MyPay.pl masz trochę mało % w rankingu jakości, więc jak gdzieś masz uzupełnić jakieś dane osobowe to polecam je przepisać z http://www.fakenamegenerator.com/gen-random-pl-pl.php. Polecam również obczaić serwis https://hivemicro.com/. Na tym też można zarobić niemałe pieniążki ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - kociamber - 08-07-2017 13:23 @lever Będzie ich jeszcze więcej ![]() @BadePL Dzięki za radę, na pewno skorzystam ze stronki i wypróbuję hivemicro! ![]()
A teraz przechodzimy do kolejnego wpisu niedziennika ![]() _____________________________________________ Kilka dni mnie nie było, miałem małe problemy i do tego jeszcze coś samochód mi się pierdzieli ;/ ale o wszystkim zaraz i po kolei ! ![]() MyPay.pl Rewolucji dużych nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mam tu dla was prezent ![]() Osoby rejestrujące się z mojego linku gdy podczas rejestracji wpiszą kod FORUM dostaną ode mnie 10 gr! Kwota jest automatycznie przekazywana z mojego na wasze konto zaraz po rejestracji ![]() Zarejestruj się już teraz i nie zaczynaj od 0 jak inni! ![]() SlideJoy Dziś screena nie będę dawał bo dużo się nie zmieniło. Nie miałem czasu ostatnio zaglądać do telefonu i cały czas leżał a jak wiadomo w tej aplikacji zarabiamy poprzez odblokowywanie telefonu ![]() ![]() FLEEX.cc Tutaj dosyć spory progres. Inwestuję cały czas w zwiększenie mocy obliczeniowej ![]() ![]() ![]() Strona daje na start 100GH/s za darmo od razu po rejestracji więc przypominam że warto to zrobić nawet jeśli nie zamierzacie inwestować. Zapominacie o stronce na dobry miesiąc a w tym czasie powinno się uzbierać minimum do wypłaty albo co najmniej podwoi się moc wydobywania ![]() ![]() Nie masz ochoty mnie wspierać? To się zarejestruj z czystego linku ![]() BTCbiz.trade Tutaj wystąpiły małe komplikacje jednak zostały już rozwiązane a nawet zleciłem wypłatę testową ![]() ![]() ![]() Zleciłem też wypłatę 0.0010451 BTC jeszcze jej nie ma ale serwis jest wypłacalny więc pozostało tylko czekać. Jak dojdzie to dam znać a jeśli nie to też dam znać ![]() Wypłata: ![]() Zwrot inwestycji 104.510 / 1.000.000 Satoshi Zarejestruj się już teraz i zarabiaj razem ze mną! ![]() Zapraszam do obserwowania i udzielania się w dzienniku! ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - dawids7627 - 08-07-2017 13:27 Będę obserwował ![]() Dorabiamy do wypłaty! :) - tomek7912 - 08-07-2017 16:10 Te fleex pewne? Wyplaca? RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - kociamber - 08-07-2017 17:23 @tomek7912 tak wypłaca ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - kociamber - 09-07-2017 14:30 Witojcie!
![]() ![]() ![]() ![]() Na Btcbiz otrzymałem kartę dającą do 25k satoshi dziennie za udostępnienie posta na fb ![]() ![]() ![]() ![]() A tak sytuacja wygląda na fleexie ![]() ![]() ![]() A jak ktoś chce zacząć przygodę z mypay to w poprzednim poście dałem kod dający drobniaczki na początek ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - kociamber - 10-07-2017 13:11 Doszła kolejna wpłata z btcbiz ![]() ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - kociamber - 10-07-2017 21:46 Siema dziś troszkę w programach u mnie się zadziało
![]() ![]() O co chodzi w tych stronach? To tak zwane HYIPy, czyli programy o dużym stopniu ryzyka utraty pieniędzy oraz wysokim zarobku. Funkcjonują mniej więcej tak że wpłacają użytkownicy kasę na takie jakby lokaty i po jakimś czasie mogą wypłacać a odsetki są pobierane od wpłat innych osób. Łatwo domyśleć się że to szybko się kończy bo w końcu zaczyna brakować kasy i wtedy taka stronka zawija się z resztą kasy często dając zarobić też innym. Są też poszkodowani, ja też nim mogę być bo czasami takie strony zawijają się jak ktoś wpłaci grubszą sumę i tyle ![]() ![]() Co to te fleex.cc i co to za liczby To właśnie program typu HYIP. Wpłacamy hajsy i możemy zainwestować żeby "wirtualna koparka" kopała dla nas kryptowaluty, dolary albo zwiększała sobie moc ![]() ![]() PS: Dostaje się na start 100GH/s za samą rejestrację czyli wartość 1$ ![]() Było o fleex więc i o BtcBiz coś ![]() Też HYIP. Kupujemy karty które w ciągu do 30dni generują dla nas od 150% do 200%. Zbieramy hajs kiedy chcemy i do wypłaty też długo nie trzeba zbierać. Za udostępnienie posta na facebooku dostajemy free kartę która daje do 25000 satoshi dziennie. Tylko jeden mankament - trzeba zbierać co 1000 jak się uzbiera ![]() MyPay.pl Tutaj wydarzyło się coś dziwnego ![]() "Twoje konto zostało zablokowane z następujących przyczyn! Bad quality - No trash mails!" A więc koniec? ![]() SlideJoy Zapominam o tej aplikacji że ją mam ![]() Stan 0.95$ FLEEX.cc Doszła nieduża inwestycja i tak przedstawiają się tu moje wpłaty: ![]() Zainwestowane do tej pory 0.00229934 BTC Jak na razie zwrotu brak bo nie kopię BTC ![]() A moja koparka wygląda obecnie tak : ![]() Rejestracja: https://fleex.cc/ref/kociamber BTCbiz.trade W dzień wstawiałem drugą wypłatę więc screen w poście wyżej ![]() Zwrot inwestycji 212.026 / 1.000.000 Satoshi + na koncie ok 40k ![]() Zarejestruj się już teraz i zarabiaj razem ze mną! ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! :) - gwizdek1 - 10-07-2017 21:56 Co do mypaya- przypuszczam, że używałeś 10 minutowych e-maili, niestety na tej stronie jest to zakazane :/ |