Markowy towar - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Markowy towar (/Temat-Markowy-towar-148708) Strony: 1 2 |
RE: Markowy towar - szoqun - 02-07-2017 20:44 Mam pytanie... czy mam szukać hurtowni gdzieś po miastach która oferuje buty typu "Nike Air Max Tn" "BUTY NIKE AIR MAX 90" czy raczej hurtownie nie posiadają butów takich kategorii, bo mnie interesują obuwia które sa naprawde godne uwagi i pożądane. Z tego co wyszukałem w necie, czy to na angielskich stronach czy polskich to, żadna hurtownia nie oferuje takich butów... bynajmniej ja takiej nie znalazłem. RE: Markowy towar - rachman - 02-07-2017 20:49 Kumpel jak szukał hurtowni to robił mniej więcej tak - po sieci wyszukiwał hurtowni (nie tylko w PL), dzwonił czy mają to czy tamto, mówił ile towaru by wziął, porównywał z innymi cenami i dopiero decydował w której zamówi. Z czasem miał kontakty i znajomości i większy % targował, później dojścia znalazł do niedopuszczonych na rynek ale w idealnym stanie towarów. Nie wiem czy hurtownie mają konkretne modele wykazane na stronach by wyszukiwarka znajdowała. Jak nie znajdziesz po nazwie buta to po prostu dzwoń i pytaj albo pisz maile jak bardzo się nie spieszysz. Napiszesz jeden i wyślij do wszystkich hurtowni które znalazłeś więc wcale dużo roboty nie ma p.s. a jakbyś napisał do firmy nike z zapytaniem gdzie możesz zaopatrzyć sklep w ich buty? może mają spis choć kilku hurtowni z ich towarem RE: Markowy towar - szoqun - 02-07-2017 21:14 o widzisz, wielki dzięki za pomoc RE: Markowy towar - rachman - 02-07-2017 21:16 Spoko, napisałem tyle co wiem. Adresów niestety nie znam ale z czasem coraz łatwiej będzie ci szło wyszukiwanie dobrych hurtowni RE: Markowy towar - Captain - 03-07-2017 18:14 Po przeczytaniu tego tematu mam wrażenie, że użytkownik Dante_/ jest jakiś niepełnosprytny... Albo kompletnie nie umie czytać ze zrozumieniem. A co do kwestii markowego towaru, skąd brać taniej itd to moim zdaniem nie powinieneś kombinować skąd brać towar by móc sprzedawać go po takiej samej cenie jak tanio sprzedająca konkurencja tylko raczej szukać co by tu można sprzedawać czego jeszcze nikt lub prawie nikt nie sprzedaje a miałoby wzięcie. Wtedy zarobisz o wiele więcej. Ewentualnie znaleźć jakaś nisze gdzie jest mała konkurencja i ma bardzo wysokie ceny i wtedy sprzedawac to co oni ale po niższych cenach. |