Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
sposób na bony bah - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: sposób na bony bah (/Temat-sposob-na-bony-bah-148650)

Strony: 1 2

RE: sposób na bony bah - michaciesli - 29-06-2017 21:39

(29-06-2017 21:35)Folari napisał(a):  Może użyłeś 2x z tej samej strony ale kampania na 100% była już inna. Wrzuciłbym linki do tych tzw. "generatorów" ale to się skończy tak jak z wettformat bo ludzie nie mają umiaru Smile
Jeśli serio umiesz to zrobić tak, żeby przyszły bony to wrzuce tu jutro po jednym z każdego rodzaju wymienionych przeze mnie działających w PL. Jeśli Ci się uda to sam opiszę tu jak to poprawnie zrobić i ja Tobie te 5 dych.na skrill wplacę

RE: sposób na bony bah - DeoRIP - 29-06-2017 22:57

Szukanie kretynów którzy nie umieją sami szukać w googlach promocji gdzie dostaje sie kupon za założenie konta... Sam przy tym spamie gdzie to sprzedawali szukałem tych kuponów skąd biorą 5 minut szukania by to znaleźć.

RE: sposób na bony bah - michaciesli - 29-06-2017 23:18

(29-06-2017 22:57)DeoRIP napisał(a):  Szukanie kretynów którzy nie umieją sami szukać w googlach promocji gdzie dostaje sie kupon za założenie konta... Sam przy tym spamie gdzie to sprzedawali szukałem tych kuponów skąd biorą 5 minut szukania by to znaleźć.

I też przyszedł Ci bon, a nie odmowa?

RE: sposób na bony bah - Pawlus - 30-06-2017 17:31

Dam 40zl, jeśli pasuje to napisz na gg co Ci wysłałem w PW.

RE: sposób na bony bah - michaciesli - 30-06-2017 17:35

(30-06-2017 17:31)Pawlus napisał(a):  Dam 40zl, jeśli pasuje to napisz na gg co Ci wysłałem w PW.
Hmm.. Czekam jeszcze na odpowiedź gościa, któremu sam zaproponowałem. Jak do jutra nie zdecyduje się to się odezwę, bo chce być fair. Ale z.góry zastrzegam , że będziesz musiał zapłacić pierwszy bo Twoja historia forumowa nie jest przekonywująca Tongue

@[Majka] temat do zamknięcia

sposób na bony bah - Majka - 30-06-2017 18:43

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.