Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Małe początki ;) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Małe początki ;) (/Temat-Male-poczatki-148418)

Strony: 1 2 3

RE: Małe początki ;) - mlodszy.htw - 21-06-2017 16:58

Dokładnie. Musisz zrobić kilka razy akcję mp3 konkurs aby ranking Ci podskoczył. Co do wypłat na PayPal to przy zlecaniu wypłaty masz do wyboru przelew na konto bankowe lub wypłata na PayPal. Potem podajesz swój login PayPal i to wszystko. No i oczywiście musisz się liczyć z tym, że przy wypłacie na PayPal zostaje odliczane 1,9% od zarobionych pieniędzy oraz 35 gr za przelew.
Mówisz 5 zł na dzień? Spokojnie na MyPay ogarniesz to w 30 minut.

RE: Małe początki ;) - Fr0shArczi - 21-06-2017 20:16

Dzień #2 - 31-06-2017

Siemanko !
Huh

Dzisiejszy dzień myślę ,że można zaliczyć do udanych , przesiedziałem około 1h nad tym wszystkim!
Zacząłem dzisiaj także działać na clixsense , co było świetnym pomysłem bo pierwszy dzień i już fajna ankietka siadła Wink

Oto wyniki :

Sejfiki - 1,96 zł
MyPay - 1,20 zł
Clixsense - 0.87$ = około 4 zł

Łącznie - 7,16 zł

Cel - 7,17zł/150 zł

Pytania :
1.Wciąż szukam jakichś alternatywnych środków zarobków , także jeżeli ma ktoś coś godnego do polecenia niech pisze śmiało Wink
2.Na stronie clixsensa nigdzie nie widzę opcji wypłaty ? xd

RE: Małe początki ;) - radmatuszewski - 21-06-2017 20:51

Mówię z pamięci, ale wydaje mi się, że jak osiągniesz minimum do wypłaty czyli bodajże 8$ i przejdziesz do swojego profilu to przy stanie konta pojawi ci się "Cash out".

RE: Małe początki ;) - Fr0shArczi - 21-06-2017 20:57

(21-06-2017 20:51)radmatuszewski napisał(a):  Mówię z pamięci, ale wydaje mi się, że jak osiągniesz minimum do wypłaty czyli bodajże 8$ i przejdziesz do swojego profilu to przy stanie konta pojawi ci się "Cash out".

Dzięki wielkie Smile Heart

RE: Małe początki ;) - Wojtek574 - 21-06-2017 22:16

Polecam Suby Lead Network oraz Ppi Wink

RE: Małe początki ;) - Fr0shArczi - 22-06-2017 19:15

Dzień #3 - 22-06-2017

Witam !

Myślę ,że dzisiejszy dzień można zaliczyć do udanych Smile
Kontynuowałem klikanie reklam na sejfiku i clixsensie ale niestety nie trafiła się żadna ankietka :C.
Stwierdziłem ,że moim głównym obecnie programem będzie MyPay z którego da się na prawdę dużo wycisnąć Big Grin.

Przejdzmy do liczb Huh

MyPay - 7,61 zł
Sejfik - 1,74zł + 2413 pkt.
Clixsense - 1.05$ = 4,43 zł

Cel :
13,78/150 zł

Pytanka:

Jakie strony polecacie jeszcze ?
Kiedy zacząć inwestować ? Chciałbym na to przeznaczać pieniądze ,które zarobie w internecie.

To tyle na dzisiaj Wink Czas pracy to około 1h
Dziękuję za jakąkolwiek aktywność na dzienniku Wink

RE: Małe początki ;) - Fr0shArczi - 23-06-2017 20:52

zamykam dziennik ponieważ miałem zły pomysł na prowadzenie go , postaram się rozpocząć nowy gdy ogarnę trochę zarabianie na reklamach

RE: Małe początki ;) - Itachi198 - 24-06-2017 00:15

Bierz się za jakąś konkretną dziedzinę zarobku. Nie baw się w drobnicę. Jak masz mieć dniówki na buxach po max 10zł to lepiej do pracy normalnej iść. Mimo wszystko życzę powodzenia, pozdrawiam serdecznie.

RE: Małe początki ;) - Fr0shArczi - 24-06-2017 06:00

Ciężko pójść do pracy w wieku 14 lat Wink

RE: Małe początki ;) - Itachi198 - 24-06-2017 07:58

Racja racja. Choć dawno temu jak byłem w Twoim wieku Big Grin pomagałem ludziom (głównie sąsiadom z drzewem, kosiłem itd). W mieście możesz np wyprowadzać psy na spacer czy robić za opiekunka do dziecka Big Grin Chodzi mi o to że lepiej raz ściąć trochę drewnianych klocków niż klikać przez tydzień reklamy Big Grin Pracuj, rozwijaj się, nie poddawaj! Lol