Co zrobić jeśli nie dostane czegoś gdy już za to zapłaciłem? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Co zrobić jeśli nie dostane czegoś gdy już za to zapłaciłem? (/Temat-Co-zrobic-jesli-nie-dostane-czegos-gdy-juz-za-to-zaplacilem-148062) Strony: 1 2 |
RE: Co zrobić jeśli nie dostane czegoś gdy już za to zapłaciłem? - rachman - 09-08-2017 22:09 @peterus92 jak tam sprawa? Coś się wyklarowało? RE: Co zrobić jeśli nie dostane czegoś gdy już za to zapłaciłem? - imadlo - 15-08-2017 11:39 Ja miałem podobną sytuację na oferii, koleś zbierał zaliczki na stworzenie skryptów ale skryptów już się nikt nie doczekał. Sprawa była na policji zebrali wszystkich poszkodowanych bo mieli numery kont z których wpłacano zaliczki, ale nic to nie dało bo koleś miał konto założone na słupa i podawał fałszywe dane więc umorzyli sprawę. RE: Co zrobić jeśli nie dostane czegoś gdy już za to zapłaciłem? - peterus92 - 29-10-2017 11:12 Na tej oferi to strach cokolwiek zlecać. Dobrze, że instnieje wykop.pl tam wszystko czarno na białym o danych firmachi i wykonawscach "freelancerach".. pod moim ogłoszeniem ciągle te same osoby się pojawiały - bo to boty i się okazuje, że 80% to jakieś upadłe firmy i fejki. Co do sprawy z tym Igorem to masakra. Już kilka osób się do mnie zgłosiło z prośbą o pomoc i ewentualną podpowiedź co i jak. A tu nic dupa. |