Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Od biedaka do troszkę mniejszego biedaka - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Od biedaka do troszkę mniejszego biedaka (/Temat-Od-biedaka-do-troszke-mniejszego-biedaka-147709)

Strony: 1 2

RE: Od biedaka do troszkę mniejszego biedaka - rejwus15 - 30-05-2017 13:35

Każdy ma chwilę zwątpienia, nawet Ci najbogatsi. Trzeba czytać książki, oglądać filmy motywujące, bo tak nas stworzyli i "zaprogramowali".
Chodzimy i ględzimy tylko Huh
A pieniądze same nie przyjdą, ciśnij ostro!

Powoli do przodu, powodzenia!

RE: Od biedaka do troszkę mniejszego biedaka - Mariuszeek - 30-05-2017 13:35

Oj Maniek, Maniek Big Grin elegancko pomyślałeś Big Grin

RE: Od biedaka do troszkę mniejszego biedaka - maniek250 - 08-06-2017 12:20

Przez ponad tydzień nic nie pisałem, nic nie zarabiałem bo nie miałem internetu bo zmieniałem dostawcę, to był bardzo trudny okres Big Grin

Przez ten czas na eforsie z odnowień i ivr wpadło 117 zł.
Oraz zleciłem 96 zł z systempartnerski.pl (wie ktoś może ile dni się czeka na przelew ?)
Na mylead od ponad 2 miesięcy mam oczekujące 80 zł pokerface + ~52 zł z ivr

Plan na przyszłość:
odłożyć 250 zł na pewien poradnik (wiem wiem kupowanie poradników to głupota ale ostatni raz dam się naciągnąć Big Grin )

Prawdopodobnie w "dzienniku" będe pisał raz na tydzień /edit: raz na rok Big Grin/ bo nie ma sensu codziennie pisać że słabo zarabiam xD