Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Projekt pasywnego zarabiania - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Projekt pasywnego zarabiania (/Temat-Projekt-pasywnego-zarabiania-147577)

Strony: 1 2

RE: Projekt pasywnego zarabiania - BartekCzarodziej - 26-05-2017 08:34

Kibicuje i obserwuje! Piona!

RE: Projekt pasywnego zarabiania - MoneyNinja - 30-05-2017 11:17

ETAP I
Notka #3
Skończone strony: 3/10

Cały czas powoli...ale do przodu Idea

3 podprojekty skończone praktycznie gotowe do zarabiania (pewnie wprowadzę jeszcze jakieś kosmetyczne poprawki).

Zastanawiam się czy nie zacząć promować tych 3 a dopiero później zabrać się za kolejne 3 i potem za kolejne niż robić wszystko na raz Rolleyes.

Strasznie przeraża mnie fakt pisania długich i treściwych postów na głównym blogu o moich podprojektach...nie jestem dobry w takim "laniu wody" Lol. Może ktoś wie komu i gdzie mogę zlecić napisanie wartościowego posta w języku angielskim?

Tymczasem lecę na hamaczek poczytać książkę bo pogoda piękna (czemu nie może być tak cały rok Sad, chyba pora na przeprowadzkę nad jakieś fajne ciepłe miejsce -
ale to jak strony zaczną dawać profit beka) przy okazji odpocznę trochę od ekranu i stukania w klawiaturę...może to doda mi trochę świeżości Jerk

Pozdrawiam Smile

RE: Projekt pasywnego zarabiania - MrocznyKILL - 30-05-2017 11:36

Projekty nie skończone a kolega wypoczywa Tongue
Cytat:Tymczasem lecę na hamaczek poczytać książkę bo pogoda

Jak skończysz projekty i kasa będzie spływać wtedy przyjdzie szcza na wylegiwanie Big Grin

RE: Projekt pasywnego zarabiania - MoneyNinja - 30-05-2017 11:52

(30-05-2017 11:36)MrocznyKILL napisał(a):  Projekty nie skończone a kolega wypoczywa Tongue

Jak skończysz projekty i kasa będzie spływać wtedy przyjdzie szcza na wylegiwanie Big Grin
W moim przypadku bardziej efektywnie pracuje gdy robię sobie przerwy a nie ciągle ślęcze przed kompem. Nie raz miałem tak ze strasznie sie przy czymś meczylem, poszedlem np. Na rower i wrocilem z mega powerem kończąc to z czym nie dawalem sobie rady wcześniej. Dzięki temu tez mniejsza szansa na to że się wypale.

RE: Projekt pasywnego zarabiania - MrocznyKILL - 30-05-2017 12:02

(30-05-2017 11:52)MoneyNinja napisał(a):  
(30-05-2017 11:36)MrocznyKILL napisał(a):  Projekty nie skończone a kolega wypoczywa Tongue

W moim przypadku bardziej efektywnie pracuje gdy robię sobie przerwy a nie ciągle ślęcze przed kompem. Nie raz miałem tak ze strasznie sie przy czymś meczylem, poszedlem np. Na rower i wrocilem z mega powerem kończąc to z czym nie dawalem sobie rady wcześniej. Dzięki temu tez mniejsza szansa na to że się wypale.

I takie podejście się chwali. W sumie jak spojrzę na siebie też chyba tak mam Smile

RE: Projekt pasywnego zarabiania - MoneyNinja - 01-06-2017 10:36

ETAP I
Notka #4
PROJEKT2 Skończone strony: 1/5

ZMIANY, ZMIANY, ZMIANY!

Jedną stronę matkę dzielę teraz na dwie osobne a więc w sumie na dwa projekty, wszystko dlatego że wpadłem na dobrze zapowiadające się nisze, które tak niezbyt pasują do pierwszego projektu. Wiem że takie rozdrabnianie się rzadko wychodzi na dobre ale to akurat nie wpłynie jakoś znacząco na moją pracę ponieważ druga strona będzie prowadzona w bardzo podobny sposób co pierwsza tylko inna tematyka.

Druga strona póki co będzie miała 5 pod projektów a więc teraz w notkach (tak jak w tym poście na górze) będę umieszczał też dane co do finalizacji pod projektów w stronie drugiej.

Zabieram się do pracy Cool

RE: Projekt pasywnego zarabiania - MoneyNinja - 07-06-2017 09:17

ETAP I
Notka #5
PROJEKT2 Skończone strony: 1/5
Zarobione: 0,75$

Trochę chaosu...to znaczy w głowie moja praca jest w miarę uporządkowana wiem co robię jednak ciężko mi jest posegregować to we wpisie bo cały czas zmieniam koncepcje swojej pracy. Początkowo miał być 1 projekt... już są dwa, początkowo miałem skończyć wszystkie podprojekty jednocześnie i dopiero zacząć je promować a tymczasem skupiam się na promowaniu jednego podprojektu z PROJEKTU2, pozostałe 4 czekają w kolejce a PROJEKTU1 póki co nie ruszam i skupiam sie na PROJEKCIE2.

Mimo wszystko jest progres Lol, dopiero co odpalilem PODPROJEK1 z PROJEKT2 i oto statystyki:
[Obrazek: S4eWzAC.jpg]
15 wejsc i 2 leady co daje 13% konwersji jest nieźle zważywszy na to ze to świeżynka, którą dopiero zaczynam promować Smile