![]() |
Fb ads kradnie pieniądze. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Fb ads kradnie pieniądze. (/Temat-Fb-ads-kradnie-pieniadze-147434) |
RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Noozer - 16-05-2017 18:50 (16-05-2017 17:52)Maciejoss20 napisał(a): To się tak mówi, ale facebook przywłaszcza sobie pieniądze ile byś tylko im przelał. Raz zbanowali mi konto bez podania przyczyny była reklamowana data śmierci 300 zł poszło w błoto. Więc nigdy nie przelewam już większych kwot jak 100 zł wolę codziennie przelać niż kupę kasy stracić. Sam mikiniki pisał, że fb porwało jemu parę K. Promowałeś suby i się dziwisz dlaczego zbanowali ci konto ? ![]() RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Maciejoss20 - 17-05-2017 05:51 Niestety nic nie wpłyneło na konto reklamowe, a minęło już kilkanaście godzin. W sumie były zrobione 3 przelewy 60-2-2 żaden z nich nie wpłynął, a pobrało kase z banku. Nie mam żadnego kontaktu z Facebookiem. Nie wiem co oni zrobili z moim kontem, ale zadna wplata nie wpływa. Najgorsze jest to, że jest to konto prywatne. Dla mnie jest to zwykłe przywłaszczanie kasy i pewnie już niejednej osobie tak zrobili. Nie dochodzące środki, banowanie i przywłaszczanie sobie środków z kont. Myślę, że już ładna sumka im sie uzbierała z takich akcji.... Uważajcie jak robicie przelewy na facebooka lepiej wpłacić kilkadziesiąt złotych niż kilka stów i stracić. Moje prywatne konto reklamowe juz jest spalone jestem ciekaw czy na fikcyjne kasa by normalnie wpłynęła, ale pewnie tak... RE: Fb ads kradnie pieniądze. - mikiniki - 17-05-2017 06:18 A konto reklamowe masz aktywne ? Dziwna sprawa, pisz do pośrednika płatności... RE: Fb ads kradnie pieniądze. - rcielak - 17-05-2017 06:19 Dzwon do PayU i mecz im dupe zeby to ogarneli za Ciebie ![]() Jakich akcji...? promujesz suby na target "gimbaza" to nie dziw sie, ze dostajesz bany. - wprost lamiesz regulamin. Suby mozna tylko na 18+. Wszystkie firmy w przypaku zlamania regulaminu zastrzegaja sobie mozliwosc zatrzymanie kasy z konta, nawet serwisy sub sms. RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Maciejoss20 - 17-05-2017 06:36 (17-05-2017 06:18)mikiniki napisał(a): A konto reklamowe masz aktywne ? Dziwna sprawa, pisz do pośrednika płatności... Tak konto reklamowe jest aktywne, zostało tam 14 zł i normalnie mogę uruchamiać reklamy. Żadnej informacji nie dostałem co do tego, że konto zostało zbanowane czy nałożone jakieś blokady. Dzwoniłem do Payu wczoraj i gość mi powiedział, że nie są nic wstanie z tym zrobić. Mam zgłosić się do administracji Facebooka z, którą nie ma żadnego kontaktu... Wchodzę w centrum pomocy i są tam tylko najczęściej zadawane pytania w ostateczności można walnąć sobie posta na ich forum, którego i tak nie czytają... RE: Fb ads kradnie pieniądze. - mikiniki - 17-05-2017 06:46 Pisanie do FB z reguły i tak jest bez echa, przyznam że pierwszy raz spotykam się z czymś takim, przepadały mi wpłacone pieniądze ale już po wpłacie jak dostałem bana na konto. Dobrze że to kwota kilkadziesiąt zł, bo byś się bardziej wkurzył... Ale jeszcze poczekaj, może wejdzie przez dzień. Będę obserwował ![]() RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Maciejoss20 - 17-05-2017 06:57 Zadzwonię ostatni raz do Payu, ale pewnie i tak będą mieli mnie gdzieś. Wątpię, abym odzyskał te pieniądze i nie zamierzam dalej na to konto wpłacać bo, ile bym nie wpłacił tyle mi zabiorą... Nie wiem czy ktoś się podpiął pod to konto, czy to jakiś błąd. Zależy mi na tym koncie bo to konto jest prywatne, jak fikcyjne to bym to olał. 15 maja wpłacałem środki i normalnie kasa doszła od 16 zaczęły się problemy. Edit. dzwoniłem do Payu i facet przez telefon powiedział mi, że skontaktuje się ze swoim kolegą, który jest opiekunem Facebooka. Napisałem na email i teraz czekam na odpowiedź. RE: Fb ads kradnie pieniądze. - rcielak - 17-05-2017 07:45 @Maciejoss bombarduj PayU. Powiedz, ze nie masz z nimi kontaktu i niech to ogarna. W mojej ocenie blad jest po stronie PayU. RE: Fb ads kradnie pieniądze. - mikiniki - 17-05-2017 09:08 (17-05-2017 07:45)rcielak napisał(a): @Maciejoss bombarduj PayU. Powiedz, ze nie masz z nimi kontaktu i niech to ogarna. Tak, na 99% u nich przyblokowało. RE: Fb ads kradnie pieniądze. - Marcin0292 - 17-05-2017 09:14 Spokojnie, jak po tygodniu nie będzie to pisz donos do prokuratury. Cierpliwie poczekaj ![]() |