[Zamknięty]Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: [Zamknięty]Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, (/Temat-Zamkniety-Konkurs-dla-zabawy-Wygrana-1st-Powerbank-2st-pendrive-8-gb-147351) |
RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - MoneyMachine - 15-05-2017 16:47 10. - Pan ma krzywe nogi od małego? - Nie, od kolan. RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - siemasz - 15-05-2017 17:06 11. Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Roman… Facet myśli :"Bez dwóch zdań doprawiała mi rogi" Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie następnie ukradkiem obserwuje. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie pod dom podjeżdża najnowsze czarne BMW 750i na pełnym wypasie i wysiada Roman . Facet w szafie myśli:„Muszę przyznać, że ten Roman ma styl!”. Po chwili otwierają się drzwi i wchodzi do sypialni. Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy – jednym słowem bóstwo. Facet myśli:„Muszę przyznać, że ten Roman ma klasę!”. Roman zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, Armani, Gucci najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie . Facet myśli: „O kurwa, ale ten Roman, to jednak jest zajebisty!”. Roman kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu krateczka-kaloryfer, wysportowany, a na klacie grają mięśnie jak u Testovirona. Facet myśli: „O kurwa, ten Roman, to ekstra gość!”. Roman zdejmuje super-trendy bokserki Calvina Kleina, a tu pała aż do kolan. Facet myśli: „O żesz Kurwa, Roman to zajebisty buhaj!” W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się brzuch z cellulitem i dwa obwisłe cyce aż do pasa. Facet na głos: „Ja pierdole! Ale wstyd przed Romanem”. RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - Demonxus - 15-05-2017 18:21 12. Nie macie już śmieszniejszych żartów? Środek morza, statek a na nim kapitan i majtkowie. Nagle, z bocianiego gniazda dobiega głos majtka. Majtek krzyczy: "STATEK PIRACKI NA HORYZONCIE!!!" Cała załoga sra w gacie ze strachu, ale czekają na decyzje kapitana. Wychodzi kapitan i mówi: "Przynieście mi moją czerwoną koszulę". Majtkowie przynieśli koszulę, kapitan ją założył, bitwa rozpoczęła się a kapitan prowadzi majtków do zwycięstwa. Minęło kilka dni a z bocianiego gniazda znowu dobiega głos majtka. Majtek krzyczy: "DWA STATKI PIRACKIE NA HORYZONCIE!!!" Cała załoga trzęsie się ze strachu, ale czekają na decyzje kapitana. Wychodzi kapitan i mówi: "Przynieście mi moją czerwoną koszulę". Majtkowie pytają:"Ale Panie Kapitanie, po co czerwona??". Kapitan rzecze:"Po to, żeby jak ktoś mnie zrani, to żeby nie widział, że krwawie". Majtkowie znowu dają kapitanowi koszulę, bitwa i znowu kapitan zwycięża. Minęło kilka dni a z bocianiego gniazda znowu dobiega głos majtka. Majtek krzyczy: "DZIESIĘĆ STATKÓW PIRACKICH NA HORYZONCIE, JESTEŚMY OTOCZENI!!!" Cała załoga się boi, płacz i zgrzytanie zębów, ale czekają na decyzje kapitana. Kapitan wychodzi i mówi:"Przynieście mi moje brązowe gacie". Kto co lubi Mogłem tu jeszcze pare kawałów napisać, ale w zasadach konkursu było tylko o jednym kawale :/ Jeżeli ktoś chce więcej to zapraszam RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - kaktuho - 15-05-2017 18:33 Jeśli masz ochotę, to wrzuć jeszcze cały konkurs ma na zasadzie poprawić humor społeczności tego portalu Liczone będzie jako jeden, ale humor poprawić komuś to coś bezcennego zawsze RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - Krissu - 15-05-2017 18:41 -Dlaczego żyła nie ściągała na sprawdzianie? -Miała inną grupę. RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - Watoga - 15-05-2017 18:46 13 Jasiu z tatą stoi w kolejce w sklepie. - Tato! Popatrz jaka gruba pani! - Jasiu, bądź grzeczny! Nagle z torebki grubej kobiety wydobywa się dzwonek telefonu: - Piiip, piip, piip! -Tato! Uważaj! Ona cofa! RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - bl00keRs - 15-05-2017 20:30 14 Rozmawiają dwaj psychiatrzy: - Wiesz co, mam rewelacyjnego pacjenta. Cierpi na rozdwojenie jaźni. - A co w tym rewelacyjnego? - Obydwaj mi płacą. RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - Zawik - 15-05-2017 22:10 15. -------------------------------------------- Gdzie była Ania, kiedy wybuchła bomba? -Wszędzie RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - eedmax - 15-05-2017 22:26 16. Co robią piłkarze na ulicy? - Stoją w korkach RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy - Fricooo - 15-05-2017 22:27 17. Policja zatrzymala 3 mezczyzn za rozboj w tramwaju. Dwoch polakow i murzyna.Okazalo sie, ze obaj Polacy zaatakowali czarnego. Wiec policja wziela panow na komisariat, zeby ich przesluchac. Najpierw przesluchuja murzyna: - Jade sobie spokojnie tramwajem, a tu nagle ni z tego ni z owego ten Polak walnal mnie piescia w twarz. Za chile podbiegl drugi i tez mnie uderzyl. Nie mam pojecia za co! Pozniej przesluchuja Polaka, ktory jako pierwszy uderzal: - Jade sobie spokojnie tramwajem, a tu nagle jakis wielki murzyn stanal na mojej stopie. Mowie sobie, zaczekam, moze sie przesunie. Dalem mu minute.Patrze na zegarek, minuta minela, a murzyn dalej stoi na mojej stopie.Dalem mu 2 minute. Patrze na zegarek, 2 minuta minela, murzyn nic. Mowie,dam jeszcze jedna - pztrze na zegarek, 3 minuta minela,a murzyn jak stal tak stal. Wiec sie wkurzylem tak mocno, ze az mu strzelilem w morde! Na koncu przesluchuja drugiego polaka: - Jade spokojnie tramwajem i patrze, ze stoi murzyn i obok Polak. I ten Polak ciagle spoglada na zegarek, na murzyna, na zegarek, na murzyna...i nagle Jeb! Przywalil czarnemu! To pomyslalem, ze w calej Polsce sie zaczęło |