Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12)
+---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257)
+---- Wątek: [Zamknięty]Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, (/Temat-Zamkniety-Konkurs-dla-zabawy-Wygrana-1st-Powerbank-2st-pendrive-8-gb-147351)

Strony: 1 2 3 4

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - MoneyMachine - 15-05-2017 16:47

10.

- Pan ma krzywe nogi od małego?
- Nie, od kolan.

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - siemasz - 15-05-2017 17:06

11.

Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Roman…
Facet myśli :"Bez dwóch zdań doprawiała mi rogi"
Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie następnie ukradkiem obserwuje.
Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje
i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka.
W tym momencie pod dom podjeżdża najnowsze czarne BMW 750i na pełnym wypasie i wysiada Roman .
Facet w szafie myśli:„Muszę przyznać, że ten Roman ma styl!”.
Po chwili otwierają się drzwi i wchodzi do sypialni.
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy – jednym słowem bóstwo.
Facet myśli:„Muszę przyznać, że ten Roman ma klasę!”.
Roman zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy,
Armani, Gucci najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie .
Facet myśli: „O kurwa, ale ten Roman, to jednak jest zajebisty!”.
Roman kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu krateczka-kaloryfer,
wysportowany, a na klacie grają mięśnie jak u Testovirona.
Facet myśli: „O kurwa, ten Roman, to ekstra gość!”.
Roman zdejmuje super-trendy bokserki Calvina Kleina, a tu pała aż do kolan.
Facet myśli: „O żesz Kurwa, Roman to zajebisty buhaj!”
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i
pojawia się brzuch z cellulitem i dwa obwisłe cyce aż do pasa.
Facet na głos: „Ja pierdole! Ale wstyd przed Romanem”.

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - Demonxus - 15-05-2017 18:21

12. Nie macie już śmieszniejszych żartów? Sad

Środek morza, statek a na nim kapitan i majtkowie.
Nagle, z bocianiego gniazda dobiega głos majtka.
Majtek krzyczy: "STATEK PIRACKI NA HORYZONCIE!!!"
Cała załoga sra w gacie ze strachu, ale czekają na decyzje kapitana.
Wychodzi kapitan i mówi: "Przynieście mi moją czerwoną koszulę".
Majtkowie przynieśli koszulę, kapitan ją założył,
bitwa rozpoczęła się a kapitan prowadzi majtków do zwycięstwa.
Minęło kilka dni a z bocianiego gniazda znowu dobiega głos majtka.
Majtek krzyczy: "DWA STATKI PIRACKIE NA HORYZONCIE!!!"
Cała załoga trzęsie się ze strachu, ale czekają na decyzje kapitana.
Wychodzi kapitan i mówi: "Przynieście mi moją czerwoną koszulę".
Majtkowie pytają:"Ale Panie Kapitanie, po co czerwona??".
Kapitan rzecze:"Po to, żeby jak ktoś mnie zrani, to żeby nie widział, że krwawie".
Majtkowie znowu dają kapitanowi koszulę, bitwa i znowu kapitan zwycięża.
Minęło kilka dni a z bocianiego gniazda znowu dobiega głos majtka.
Majtek krzyczy: "DZIESIĘĆ STATKÓW PIRACKICH NA HORYZONCIE, JESTEŚMY OTOCZENI!!!"
Cała załoga się boi, płacz i zgrzytanie zębów, ale czekają na decyzje kapitana.
Kapitan wychodzi i mówi:"Przynieście mi moje brązowe gacie".

Kto co lubi Wink Mogłem tu jeszcze pare kawałów napisać, ale w zasadach konkursu było tylko o jednym kawale :/ Jeżeli ktoś chce więcej to zapraszam Big Grin

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - kaktuho - 15-05-2017 18:33

Jeśli masz ochotę, to wrzuć jeszcze Smile cały konkurs ma na zasadzie poprawić humor społeczności tego portalu Wink

Liczone będzie jako jeden, ale humor poprawić komuś to coś bezcennego zawsze Wink

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - Krissu - 15-05-2017 18:41

-Dlaczego żyła nie ściągała na sprawdzianie?
-Miała inną grupę.

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - Watoga - 15-05-2017 18:46

13
Jasiu z tatą stoi w kolejce w sklepie.
- Tato! Popatrz jaka gruba pani!
- Jasiu, bądź grzeczny!
Nagle z torebki grubej kobiety wydobywa się dzwonek telefonu:
- Piiip, piip, piip!
-Tato! Uważaj! Ona cofa!

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - bl00keRs - 15-05-2017 20:30

14
Rozmawiają dwaj psychiatrzy:
- Wiesz co, mam rewelacyjnego pacjenta. Cierpi na rozdwojenie jaźni.
- A co w tym rewelacyjnego?
- Obydwaj mi płacą.

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - Zawik - 15-05-2017 22:10

15.

--------------------------------------------

Gdzie była Ania, kiedy wybuchła bomba?

-Wszędzie Jerk

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy, 17.05.2017 - eedmax - 15-05-2017 22:26

16. Co robią piłkarze na ulicy?
- Stoją w korkach

RE: Konkurs dla zabawy ? Wygrana 1st Powerbank 2st pendrive 8 gb, Do środy - Fricooo - 15-05-2017 22:27

17.

Policja zatrzymala 3 mezczyzn za rozboj w tramwaju. Dwoch polakow i murzyna.Okazalo sie, ze obaj Polacy zaatakowali czarnego. Wiec policja wziela panow na komisariat, zeby ich przesluchac.
Najpierw przesluchuja murzyna:
- Jade sobie spokojnie tramwajem, a tu nagle ni z tego ni z owego ten Polak walnal mnie piescia w twarz. Za chile podbiegl drugi i tez mnie uderzyl. Nie mam pojecia za co!
Pozniej przesluchuja Polaka, ktory jako pierwszy uderzal:
- Jade sobie spokojnie tramwajem, a tu nagle jakis wielki murzyn stanal na mojej stopie. Mowie sobie, zaczekam, moze sie przesunie. Dalem mu minute.Patrze na zegarek, minuta minela, a murzyn dalej stoi na mojej stopie.Dalem mu 2 minute. Patrze na zegarek, 2 minuta minela, murzyn nic. Mowie,dam jeszcze jedna - pztrze na zegarek, 3 minuta minela,a murzyn jak stal tak stal. Wiec sie wkurzylem
tak mocno, ze az mu strzelilem w morde!
Na koncu przesluchuja drugiego polaka:
- Jade spokojnie tramwajem i patrze, ze stoi murzyn i obok Polak. I ten Polak ciagle spoglada na zegarek, na murzyna, na zegarek, na murzyna...i nagle Jeb! Przywalil czarnemu! To pomyslalem, ze w calej Polsce sie zaczęło