Marzenia zamieniam w cel - 2017.05 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Marzenia zamieniam w cel - 2017.05 (/Temat-Marzenia-zamieniam-w-cel-2017-05-147279) Strony: 1 2 |
RE: Marzenia zamieniam w cel - 2017.05 - Ezekielo - 17-05-2017 09:27 Chciałem napisać wczoraj, ale wróciłem do domu i od razu poszedłem spać. Przez kilka dni miałem urwanie głowy, dużo spraw do załatwiania, brak jakiegokolwiek czasu na pracę przy komputerze, bardzo słabo wyszło, że akurat dwa dni po założeniu dziennika sprawy potoczyły się tak, a nie inaczej. Mam nadzieje, że już bić w tym tygodniu mnie nie zaskoczy i będę mógł działać. PS. Jeżeli znajdzie się jakiś dobry samarytanin, który czyta ten dziennik i chciałby podzielić się jakimiś ciekawymi informacjami na temat SEO o bardzo proszę o priv. Plany na dzień 17-05 -Dowiedzieć się jak najwiecej na temat SEO (strasznie mnie zaciekawił ten temat, posiadam jeszcze gotowy sklep internetowy na zasadzie dropshippingu, więc jak udałoby mi się wybić pod niego jakieś frazy to jakiś grosz by wpadał) - Mam ciekawy pomysł na znalezienie trafficu przez Google, spróbuje ustawić wszystko i zobaczymy, może jakieś leady wpadną. - Zrobić taki trening klatki i bicepsa, żeby po nocach mi się śnił - Przeczytać przynajmniej 1 dziennik pracy użytkownika, który zaczął zarabiać konkretne pieniądze w podobny sposób w, którym ja zaczynam. (moze to być dla mnie inspiracja do stworzenia czegoś) - Czytać min. 30 min ZAROBKI - 0.27$ “Miliony ludzi zatrzymują się w miejscu - jest to ich własna decyzja. Jeżeli będziesz otaczał się ludźmi biednymi, pozostaniesz biedny. Wtedy spędzisz resztę życia na użalaniu się nad sobą.” Richard de Vos |