Zakola czy można jakoś zatrzymać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zakola czy można jakoś zatrzymać (/Temat-Zakola-czy-mozna-jakos-zatrzymac-147275) Strony: 1 2 |
RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - kirm - 21-06-2017 08:44 Dziekuję za odpowiedź. Jak na razie stosuję kosmetyki na wypadanie włosów. Kupiłem sobie cały zestaw Vichy na wypadanie ale nie widzę szczerze powiedziawszy róznicy ( moze z czasem będzie?). U dermatologa byłem ale na fundusz i te przypisał mi jakieś witaminy, które mi nie pomogły tak wiec sie zraziłem. Jakie badania konkretnie miałeś? RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - freestyper - 21-06-2017 08:56 z TYM nie wygrasz genetyka + za duzo testosteronu RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - moriand - 26-06-2017 06:53 Nie wydawaj pieniędzy na jakieś bzdurne kremy i kuracje ponieważ jest to jedynie strata kasy. Sam nie wiem już ile wydałem pieniedzy na takie rzczy do czasu aż wybrałem się do trychologa ( z perspektywy czasu widzę, że mogłem się wybrać ow iele wczesniej a nie kombinować na własną rękę). Dermatolog na fundusz nic Ci nie pomógł bo nawet nie miał takich moiżliwości. Wszystkie skutczne zabiegi na wypadanie włosów, zakola są wykonywane prywatnie. Sam zapisałem się do najlepszej kliniki w moim mieście. Miałem tam juz na pierwszej wizycie zrobione badaie skóry głowy, trychogram. Potem jeszcze lekarz wykonał biopsje skóry. NO i dalej zabiegi, na któe chodzilem dobre kilka miesięcy ale efekty mnie samego zadziwiły! RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - k4rol - 26-06-2017 14:26 Genetyka sięga do 4 lat przed. Nie musi ojciec mieć zakoli. Zastanawiam się nad preparatem lokson 2 procent. Ktoś może używa i się wypowie ??? RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - BTC-analityk - 02-10-2017 22:45 (26-06-2017 14:26)k4rol napisał(a): Genetyka sięga do 4 lat przed. Nie musi ojciec mieć zakoli. Zastanawiam się nad preparatem lokson 2 procent. Ktoś może używa i się wypowie ???dla ciebie matolku to laksygen pewnie ci pomoze na zakola RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - Rest - 03-10-2017 10:04 A jest możliwość aby w miejsca zakoli wyrosły nowy włosy ? RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - PaulRcootiC - 08-10-2017 09:28 Zrób przeszczep włosów, tylko uważaj aby kręcone nie wyszły. 2 RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - Rest - 12-11-2017 17:30 Do jakiego lekarza udać się aby zaradził coś na te zakola ? Lepiej prywatnie czy państwowo ? RE: Zakola czy można jakoś zatrzymać - precell - 14-02-2018 06:03 A po cholerę walczyć z zakolami? Mi tam one nie przeszkadzają i tak golę się na krótko ;-) |