Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? (/Temat-Paypal-odwrocil-sie-od-swojego-chlebodawcy-147074)

Strony: 1 2

RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - ShuQi - 07-05-2017 20:00

Ja także podobnie jak Mroczny mam dożywotni zakaz wjazdu na PayPal od +/- 2 lat.... A zaczeło się podobnie, zbyt dużo przelewów do znajomych ^^

Co do PayPala, niby ma on regulamin którym się kieruje jednakże przy setkach transakcji(być może tysiącach?) oraz dziesiątków sporów, wychodziło różnie gdzie(cofnięte przelewy otrzymane "do znajomych" bo ktoś nie otrzymał towaru???? --> ale jakiego towaru skoro do znajomych?

PayPal nadaje się jedynie do realnego biznesu, gdzie mamy jasne faktury, towary... a już w szczególności nienawidzą oni sytuacji gdy nie zarabiają.

Jak dla mnie to taki "duży złodziej" którego nijak nie idzie jak za rękę złapać bo ma dobrych prawników

RE: Paypal odwrócił się od swojego "chlebodawcy"? - MESWEB - 29-07-2017 23:53

(07-05-2017 20:00)ShuQi napisał(a):  Jak dla mnie to taki "duży złodziej" którego nijak nie idzie jak za rękę złapać bo ma dobrych prawników
Pomyliłeś kolego pojęcia. PayPal jest złapywany na gorącym uczynku każdego dnia tylko że wtedy on twierdzi że to Ty go chciałeś okraść.