wypłata z chaturbate chatasy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-334) +---- Wątek: wypłata z chaturbate chatasy (/Temat-wyplata-z-chaturbate-chatasy-147001) |
RE: wypłata z chaturbate chatasy - Martinuss - 23-05-2017 06:28 @[rzepuncja] Pokaż ten formularz do wypełnienia od przelewu. Musi się udać bo to przelew międzynarodowy RE: wypłata z chaturbate chatasy - rzepuncja - 23-05-2017 19:01 Oto ten formularz: RE: wypłata z chaturbate chatasy - Martinuss - 23-05-2017 21:49 @[rzepuncja] Wszystko wyjaśnione ''Minimum payment 1000$'' Nie masz jakieś osoby która przyjęłaby Ci wypłatę na Payoneer a później Tobie przelała na konto? Ja bym Ci chętnie pomógł ale nie mam Payoneer bo za drogo wychodzi jego utrzymanie. Napisz posta na forum w tym dziale albo w dziale wymiany czy coś że chcesz aby ta osoba odebrała wypłatę z Chaturbate na Payoneer a później tobie przelała na konto bankowe. Tylko Uwaga; szukaj osoby z dużym stażem wiekowym na forum + z duża ilością reputacji. Na pewno ktoś się znajdzie bo sporo osób go używa. RE: wypłata z chaturbate chatasy - rzepuncja - 28-05-2017 17:39 Ok, wiec tak zrobie, napisze na forum jeszcze dziś Zobaczymy czy ktoś się znajdzie Chatasy.com odpisało, że jedyną metodą jaką moge wybrać to Payoneer lub Paxum. Dzięki za odpowiedzi RE: wypłata z chaturbate chatasy - Martinuss - 28-05-2017 18:14 @[rzepuncja] Spoko, jak będziesz miał jakiś problem czy coś to pisz na PW RE: wypłata z chaturbate chatasy - Altres - 20-06-2017 16:28 Odświeżę trochę a nóż widelec autor przeczyta. Te 1000$ to samemu się ustawia jest tam menu rozwijane najniższa kwota to 50$ do wypłaty. Chaturbate wypłaca 15 i 30/31 każdego miesiąca ale można też samemu zlecić wypłatę. Oczywiście mowa o wypłacie na payoneer inaczej się u nich nie opłaca. A najlepszy kurs dolara mają bankomaty pko zwykle tak do 0,10$ mniej niż najwyższy kurs. RE: wypłata z chaturbate chatasy - TatianaTina - 21-06-2017 12:26 Rzepuncja czy już udało się wypłacić pieniądze? RE: wypłata z chaturbate chatasy - mikirks1910 - 14-01-2018 22:51 Mój pierwszy post, więc chciałbym się przywitać z Wami wszystkimi Mam takie pytanie do Was, czy ktoś ma konto na tych serwisach do wypłat i byłby na tyle uprzejmy, żeby mi pomóc w wypłacie? RE: wypłata z chaturbate chatasy - sancho32 - 25-04-2018 11:11 Wreszcie, od dzisiaj możemy wybrać nowego dostawcę https://www.epacash.com/process RE: wypłata z chaturbate chatasy - rzepuncja - 19-08-2018 14:32 Witam, na jakiej zasadzie to działa? |