![]() |
Dziennik wiecznego melanżu ♋ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik wiecznego melanżu ♋ (/Temat-Dziennik-wiecznego-melanzu-%E2%99%8B-146985) Strony: 1 2 |
RE: Na fajki i procenty! - Pablinho - 07-05-2017 20:54 (07-05-2017 05:04)smagi1709 napisał(a): Na opinie.pl wpadają Ci ankiety z automatu czy aktualizujesz swój profil na inne wartości co jakiś czas?Nic nie aktualizuje, dostaje powiadomienie na maila ![]() Co do sejfika to jeszcze pomyslę nad tym, może sie skuszę. Dzięki mroczny za pomysł, zawsze cos ![]() __________________________________________________________________ Dzisiaj clixense nie dało żadnej ankiety, a taski dalej są beznadziejnie. Więc okrągłe zero dzisiaj. Opinie.pl też bez ankiety. Przyłożyłem się trochę do pozyskiwania reffów w SWPanel i jak na ten program niezły zarobek. Wpadło trochę ankiet i pozyskałem nowych użytkowników. Łącznie więc dzisiaj: 12PLN Obecny stan:142,80PLN CX (33,3 PLN), SW (35 PLN) Opinie.pl (4,5PLN) Sprzedaż (70 PLN) Ogólnie założyłem dzisiaj konta w kilku programach. W jednym już nawet zarobione 1 Ojro, ale czy uda się tam dojsć do wypłaty to szczerze wątpie. Czekam na pierwszy wypłaty i wtedy ewentualnie cos wam polecę ![]() RE: Albo się uda albo przyszły pracownik Maca! - seros1910 - 08-05-2017 09:33 Zleciłem wypłatę z SW panel, także dam znać czy wypłacają, bo obiło mi się o uszy, że jeżeli ktoś zbiera punkty z polecania tej ankiety za 2 StudentsPointsy to blokują konto i nie wypłacają pieniędzy. Albo się uda albo przyszły pracownik Maca! - Maniero - 08-05-2017 21:44 Taktycznie będę obserwował ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Albo się uda albo przyszły pracownik Maca! - Pablo1878 - 08-05-2017 23:58 (08-05-2017 09:33)seros1910 napisał(a): Zleciłem wypłatę z SW panel, także dam znać czy wypłacają, bo obiło mi się o uszy, że jeżeli ktoś zbiera punkty z polecania tej ankiety za 2 StudentsPointsy to blokują konto i nie wypłacają pieniędzy. Dzisiaj jednej osobie wypłacili. Tylko nie wiem jakim sposobem zbierała te punkty. Ja trochę nabiłem ankietami a trochę poleconymi. Zobaczymy czy wypłacą. RE: Albo się uda albo przyszły pracownik Maca! - seros1910 - 09-05-2017 10:49 (08-05-2017 23:58)Pablo1878 napisał(a):Dostałem od nich info, że nie wypłacali ludziom za polecanie ankiety jedynie wtedy, gdy ktoś robił im ponad 8 razy ankietę z tego samego IP / urządzenia lub czas wypełniania był wielokrotnie krótszy niż standardowy.(08-05-2017 09:33)seros1910 napisał(a): Zleciłem wypłatę z SW panel, także dam znać czy wypłacają, bo obiło mi się o uszy, że jeżeli ktoś zbiera punkty z polecania tej ankiety za 2 StudentsPointsy to blokują konto i nie wypłacają pieniędzy. RE: Albo się uda albo przyszły pracownik Maca! - radek0389 - 09-05-2017 19:20 (04-05-2017 17:20)Lemonade napisał(a): Humaniści to ludzie, którzy mają wszechstronne zainteresowania/uzdolnienia(...)Najczęściej jest tak, że osoby, uważające się za humanistę, szukają sobie zwyczajnie usprawiedliwienia: ![]() Choć nie twierdzę, że tak jest w przypadku autora tematu ![]() RE: Albo się uda albo przyszły pracownik Maca! - Pablinho - 10-05-2017 19:29 Przyznam szczerze, że w ostatnich dniach praktycznie nic nie robiłem ze względu na naukę. Postraszyliscie troche z tym SW, że nie wypłacą, dlatego też nie za bardzo chciało mi się to promować. Osobiscie głównie promowałem rejestracje do programu, a nie pojedyncze ankiety, więc dziwne jakby zablokowali kogos kto załatwia im aktywnych użytkowników. Jestem dobrej mysli i jutro pewnie zajmę się trochę pozyskiwaniem reffów.
Próbowałem także pozyskać reffów do Clixense, ale jak sie okazało nie jest to łatwa sprawa, zwłaszcza gdy ma się doczynienia z osobami, które nigdy wczesniej nie zarabiały w internecie, nie umieją angielskiego, nie wiedzą co to jest Skrill. Tak czy siak trochę jednak osób wyłapałem i mam nadzieję, że nerwy i czas jakie w to włożyłem się niedługo zwrócą ![]() Zainteresowałem się takim programem jak PointPrizes. Kumpel ostatnio chwalił się, że wypłacił stamtąd kasę, a niedługo po tym zobaczyłem, że ktos na forum także napisał o tym programie. Postanowiłem więc się zarejestrować i przyznam, że jestem pozytywnie zaskoczony. Jest na czym zarabiać. Osobiscie polecam granie w gry. Niedosc, że fajnie się gra to jeszcze płacą ![]() ![]() Ref: https://www.pointsprizes.com/r/pablinho Czysty: https://www.pointsprizes.com Oprócz tego zarobione 5euro w serwisie Circle dosłownie w kilka minut. Tutaj pomogła mi Natinka, więc jesli także chcecie zarobić to odsyłam do jej dziennika. Ostatnio była pustka na Clixense, a dzisiaj pięknie bo już wpadły 4 ankiety i mam nadzieję, że to nie koniec. Tasków niestety dalej nie ma, ale przy takich dniach jak ten to może ich nawet w ogóle nie być ![]() Opinie.pl niestety dalej mnie nie chce zapraszać na ankiety, a szkoda bo podobno dzisiaj niektórzy dostali jedną za 1000 pktów ![]() Razem: 40,20zł Clixense: 3,64$ czyli 14,11zł SWPanel.pl: 5zł Circle.com: 5euro czyli 21.09zł Opinie.pl: 0 Obecny stan:183,00PLN Clixense (47,4 PLN) SWPanel (40 PLN) Opinie.pl (4,5PLN) Sprzedaż (70 PLN) Circle (21,1 PLN) RE: Albo się uda albo przyszły pracownik Maca! - Pablinho - 14-05-2017 19:49 Moja przygoda z Opinie.pl dobiegła końca, przynajmniej tymczasowo. Nie do końca wiem dlaczego, niby jakies nieprawdziwe dane i chcą zdjęcie dowodu. Do tego nie chcą przyznać mi punktów, które przyznać obiecali. Daje więc sobie chwilowo spokój z tym programem bo generalnie więcej się przy nim wkurzałem niż na nim zarabiałem.
Ogólnie ostatnio nie chce mi sie za bardzo siedzieć w domu w taką pogodę co łączy się też z mniejszym zarobkiem. Na Clixense cos tam wpadlo, ale no niewiele. Tasków jak nie było tak nie ma, nie wiem o co chodzi ![]() Oprócz tego sprzedałem niepotrzebny fanpage za 40zł. Jeszcze kilka mi zostało, ale każdy trzeba trochę rozruszać i odbudować aktywnosc, tak aby nadawał się do sprzedania za normalną kwotę. Chyba, że wpadnie mi jakis pomysł na użycie tych FP. Razem: 48,80zł Clixense: 1,49$ czyli 5,80zł SWPanel: 3zł Sprzedaż: 40zł Obecny stan: 227,30zł Clixense: 53,20zł SWPanel: 43zł Sprzedaż: 110zł Circle: 21,10zł RE: Albo się uda albo przyszły pracownik Maca! - Pablinho - 22-05-2017 18:26 Troszkę mnie ostatnio nie było, ale w taką pogodę to siedzenie przed kompem byłoby debilizmem. Mimo wszystko cos tam się jednak działo, a były to rzeczy na które nie miałem wpływu. Po pierwsze moje konto na Opinie.pl zostało odblokowane, a nie robiłem nic aby tak się stało. Mało tego dostałem nawet moje zaległe 600pktów
![]() ![]() ![]() Podsumowując zarobki z ostatniego tygodnia: Clixense: 4,13$ czyli 15,50zł SWPanel: 24zł Opinie.pl: 1400pktów czyli 7,50zł Razem: 47zł Obecny stan: 277,50zł Clixense: 68,70zł SWPanel: 67zł Sprzedaż: 110zł Circle: 21,10zł Opinie.pl 2140pktów czyli 10,70zł RE: Wóda, koks, tajski boks czyli bukmacherka hazard a także... - Pablinho - 07-06-2017 20:03 Ostatnio ankiety nie działają tak jak powinny. Przez tydzień na clixense zarobiłem 10 centów i to tylko z reklam. Na opinie.pl kompletna pustka. Na SWPanel jakies grosze, a do tego od teraz za zaproszenie osoby do korzystania z programu dostajemy tylko 2 Students Points, a za zaproszenie do ankiety nic.
Oprócz tego sprzedałem dwa Fanpage za łączną kwotę 70zł Jako, że jakos zarabiać trzeba to powróciłem do bukmacherki w udanym stylu. Pod lupę wziąłem mecz towarzyski Dania-Niemcy. Wiedziałem, że Niemcy przyjadą mocno rezerwowym składem, a Duńczycy mimo wszystko dosć mocnym. Dodatkowo miałem takie przeczucie, a jak ja mam przeczucie to znaczy, że będzie dobrze i gdybym zawsze kierował się przeczuciem, a nie statystykami to na pewno byłbym bogatszy niż jestem teraz ![]() ![]() Jesli ktos chce pograć ze mną to zapraszam, moje typy na eliminacje : ![]() Gram za to co wygrałem, bo nie żal mi tych pieniędzy. Dla mnie to tylko zabawa. Nie gram regularnie, jak wygram będzie super, jak nie to nie będę płakał ![]() Co do Kazachstanu to wiemy jaki to jest niewygodny przeciwnik, gdy gra u siebie. My już swoje punkty tam stracilismy teraz czas na innych ![]() Obecny stan: 347,50zł Clixense: 68,70zł SWPanel: 67zł Sprzedaż: 180zł Circle: 21,10zł Opinie.pl 2140pktów czyli 10,70zł |