![]() |
Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych (/Temat-Kompleksowy-Poradnik-Zarabiania-Na-Polecaniu-Gier-Komputerowych-146964) |
RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Wilk e-biznesu - 04-05-2017 17:13 (04-05-2017 15:36)Lemonade napisał(a): Ciekawy temat - narazie tylko "przeleciałam" wzrokiem treści, ale zarówno blog, jak i poradnik wyglądają interesujące. Chyba znalazłam lekturę na jutrzejszą, poranną kawę Dziękuję za zainteresowanie. Każda opinia się dla mnie liczy. Będę czekał na Twoje wrażenia po przeczytaniu ![]() Cytat:Podgląd wątku (od najnowszej odpowiedzi) Tak jak mówiłem ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Lemonade - 16-05-2017 18:37 Duży plus za to, że nie powtórzyłeś wiedzy zawartej w samym poradniku G2A dla początkujących, mimo to uważam, że początkowa wycena wartości poradnika na około 300 zł jest dosyć odważna ![]() Przyznam szczerze, że czytało się ciężko. Dużo powtórzeń, kilka błędów składniowych, brak przecinków i niezrozumiałe miejscami organizowanie punktów w tekście... Niektóre strony musiałam czytać po kilka razy, żeby wszystko sobie w głowie uporządkować, ale... ostatecznie wiedza okazała się być bardzo konkretna. Zobaczymy jeszcze jak zadziała to w praktyce ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Wilk e-biznesu - 16-05-2017 19:44 (16-05-2017 18:37)Lemonade napisał(a): Duży plus za to, że nie powtórzyłeś wiedzy zawartej w samym poradniku G2A dla początkujących, mimo to uważam, że początkowa wycena wartości poradnika na około 300 zł jest dosyć odważna Dziękuję za odpowiedź ![]() Co do wyceny myślę, że jest to kwestia indywidualna. Nie ma cennika poradników ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Klik - 13-09-2017 20:33 Coś się zepsuło, bo nie można wejść na Twoją stronę, ani pobrać poradnika. RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Hoolig4n - 13-09-2017 22:36 Kolego link Ci wysiadł ![]() ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - twardy - 13-09-2017 22:43 http://www53.zippyshare.com/v/bUnJd5tk/file.html RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Hoolig4n - 14-09-2017 12:27 Dziękuję. Repucik poleciał ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Klik - 14-09-2017 12:41 Dzięki za wstawkę ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - mcinvestor - 04-05-2018 10:33 Link wygasł. Czy można prosić o ponowną wrzutkę RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Begrezen - 11-05-2018 15:56 (04-05-2018 10:33)mcinvestor napisał(a): Link wygasł. Czy można prosić o ponowną wrzutkę @[twardy] pomusz mu ![]() |