USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! (/Temat-USI-TECH-INFO-1-dziennie-140-Naliczenia-w-BTC-146798) |
RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - clutchu - 30-07-2017 18:30 Oficjalne informacje od firmy odnośnie planowanego na 1 Sierpnia podziału Bitcoina: - 31 Lipca w godzinach wieczornych zostaną wyłączone wpłaty oraz wypłaty z programu aby uniknąć problemów związanych z zaginionymi płatnościami lub możliwością dublowania transakcji na nowym łańcuchu. - Wszystko wróci do normy jak tylko sytuacja na rynku się ustabilizuje i dział techniczny uzna, że można już dokonywać bezpiecznie transakcji. - Pojawi się wtedy kolejny oficjalny komunikat. - Zalecam przez kolejne kilka dni zupełnie wstrzymać się od dokonywania transakcji a wszystkie BTC jakie posiadamy na giełdach przelać jak najszybciej na portfele w których sami kontrolujemy klucze prywatne! RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - trio - 20-08-2017 22:21 Ja tez jestem na pokladzie w tym hyipie, rzekomo to jakas realna firma. RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - HerossiK - 01-11-2017 13:43 Sporo dobrych newsów z eventu w Londynie. Zachęcam do zapoznania się - Od dzisiaj tj. 1 listopad nowa usprawniona strona i nowy plan marketingowy - Wzrost inwestycji w mining i instalacja nowej technologii w celu minimalizacji kosztów miningu - Możliwość zakupu paczki za normalną walutę a nie tylko za btc. - Będą wprowadzane bankomaty btc do wypłaty w wielu miejscach na świecie, były one prezentowane na evencie. - USI Tech Coin, można zakupić tokeny lub dostać je przy zakupie paczek. Środki będą wykorzystywane na rozwój i badania nad technologią i giełdą kryptowalut która ma zostać uruchomiona w 2018r. Póki co firma prężnie się rozwija, najważniejsze jak dla mnie na ten moment jest to, że dotrzymują wszystkich obietnic jakie składają. Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak event wyglądał tutaj cała galeria - http://boseography.pass.us/usitechlive2017/ Dodam tylko, że na evencie można było spotkać osoby które zarabiają w programie od 2 do nawet 10 btc dziennie RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - trio - 03-11-2017 18:50 Cytat:Dodam tylko, że na evencie można było spotkać osoby które zarabiają w programie od 2 do nawet 10 btc dziennie To Ty tam byles i Ci ludzie tak mowili ze tyle tam zarabiaja ? RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - mariusz. - 04-11-2017 16:47 działa to jeszcze, czy to już scam??? RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - HerossiK - 05-11-2017 15:49 Oczywiście, że działa. Nalicza i wypłaca bez problemu RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - trio - 05-11-2017 21:04 Ponoc to jakas realna firma/ kopalnia jest, ja zaczalem sie tym bardziej interesowac pod katem dlugoterminowej inwestycji. Rok czasu sa na rynku na ten moment. RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - HerossiK - 05-11-2017 21:16 Nowa technologia która ma być wprowadzona do ich koparek ma ograniczyć koszty generowane przez koparki do minimum. Polecam też obejrzeć galerie z eventu z okazji rocznicy działalności firmy bo naprawdę jest ciekawa W dodatku bardzo ciekawe plany na następny rok w tym nowa kryptowaluta dają nadzieję na kolejny rok (albo i więcej) działalności RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - trio - 06-11-2017 21:40 Coz takiego ciekawego kolego szanowny w tej galerii z eventu mozna zobaczyc ? RE: USI-TECH.INFO .::. 1% dziennie .::.. 140% .::. Naliczenia w BTC! - HerossiK - 07-11-2017 19:40 Mniej więcej przebieg spotkania i na jakim poziomie było one organizowane Po prostu mi sie podoba i wydaje mi się, że dużo pozytywnej energii można tam dostrzec. |