Opcje binarne: strategie, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Opcje binarne: strategie, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? (/Temat-Opcje-binarne-strategie-ryzyko-Jak-zarabiac-na-opcjach-binarnych-146683) |
RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - pr3tor - 24-04-2017 23:50 świetna robota RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - Lerum - 25-04-2017 01:36 Bardzo ciekawy pomysł z takim poradnikiem. Widziałem Twój dziennik i byłem ciekawy, czy podzielisz się swoją wiedzą. Będę chętnie obserwował i jak coś mi w najbliższych miesiącach wpadnie więcej na inwestycje, to się podepnę pod refa RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - BuySellProfit - 25-04-2017 06:18 Ładnie, będę tu patrzył! RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - Mariuszeek - 25-04-2017 15:08 Nieaktualne RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - h8me - 25-04-2017 16:26 Dobra, założyłem konto w IQ Option i na ten moment gram sobie na demo, na początku żeby wgl. ogarnąć jak to działa tak o sobie stawiałem kilkaset dolarów na coś, bo początkowe wirtualne tysiąć dolarów można odnowić. Grałem na tych parach walut np. eur/usd czy aud/cad. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym wykresem, obstawiałem po prostu czy wzrośnie czy zmaleje przez pół minuty dla jakiejś pary walut. Teraz pytanie jak dalej się rozwijać (dalej grając demo) żeby wiedzieć kiedy i na co warto postawić? RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - dariuszkow4 - 25-04-2017 16:49 Do tego służą strategie , które mam nadzieję niedługo pojawią się w poradniku . RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - Jakub1994PL - 25-04-2017 17:18 wczoraj pierwszy post byl chyba inny niz dzisiaj tutaj? RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - Mariuszeek - 25-04-2017 17:23 Tak, ale uznałem, aby to miało ręce i nogi trzeba zrobić jakiś wstęp co to są opcje binarne, o co w nich chodzi tak ogólnie. Wczorajszy post mam zapisany na dysku, opublikuję go na dniach. Będzie lepiej napisany, ogólnie bardziej dopracowany. Pozdro RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - Jakub1994PL - 25-04-2017 17:48 (25-04-2017 15:08)Mariuszeek napisał(a): Witam w kolejnym poście. Dziś przedstawię 2 ciekawe sposoby zarządzania naszym kapitałem. Najbardziej popularną metodą jest ryzykowanie od 1% do 5% kapitału w każdej transakcji. Niektórzy jednak posługują się również "systemem" zwanym Martingale. Jego klasyczna wersja polega na podwajaniu stawki po każdej przegranej. Stawiamy opcję za 1$ i nam nie wchodzi. Później stawiamy za 2$ i też nam nie wchodzi. Potem za 4$, 8$, 16$ i tak dalej. System ten zakłada, że za którymś razem powinno nam się udać i w końcu odrobimy straty. Dużymi minusami są: wymagany duży kapitał potrzebny do stosowanie tego systemu, ryzykowanie dużej ilości pieniędzy, aby odrobić poprzednią inwestycję i zarobić na obecnej. Jeśli ktoś zdecyduję się na grę tym system proponuję zacząć od małej stawki tzn. 1$ i ustalić limit np. do 4 przegranych z rzędu. Plusem jest natomiast to, że za którymś razem powinno nam się w końcu dać no to są czysto hazardowe "sposoby" RE: Opcje binarne: skuteczne strategię, ryzyko. Jak zarabiać na opcjach binarnych? - Mariuszeek - 25-04-2017 17:52 Owszem, system Martingale wywodzi się z hazardu, dokładnie z ruletki. Wstawiam je jako ciekawe sposoby, które można wypróbować. W tamtym poście również wspomniałem o standardowym stawianiu od 1% do 5% naszego kapitału. |