Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) (/Temat-Dziennik-pracy-lenia-mypay-neobux-clixense-i-inne-146667) |
RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - pixel21 - 25-04-2017 22:48 (25-04-2017 19:09)kaczor89 napisał(a): Cześć Zmienne potrzeba. Inaczej nie da rady :c RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - kaktuho - 25-04-2017 23:18 Nie wprowadzajmy w błąd ... IP można mieć stałe i zarabiać jak przy zmiennym również, na forum większość pisze że korzystają z telefonu. Rozłączają się z siecią i ponownie łączą, racja tak też można... ale to jakby smażyć jajecznicę raz na kuchence raz na kiblu... Ale da się też tak zarabiać ... RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - kaczor89 - 25-04-2017 23:21 Dobra, a jakie są stawki mniej więcej? Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - kaktuho - 25-04-2017 23:31 stawki każdy program ma inne przecież Na MyPay spokojnie 30 zł dziennie robisz w ciagu poltorej godzinki RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - pixel21 - 26-04-2017 16:06 (25-04-2017 23:31)kaktuho napisał(a): stawki każdy program ma inne przecież Na MyPay spokojnie 30 zł dziennie robisz w ciagu poltorej godzinki Rożnie to z tym jest. Czasami 3 zł w dzień to max jak akcji nie ma, czasami rzeczywiście 30 to nie problem. 26 kwietnia. Stan konta mypay: 215 zł 70 zł zarobione w ciągu 2 godzin. 60 z akcje, i 10 zł z bonusu. Na Mypay rekord. Do tego z innego serwisu pykło 147 z. Dzisiaj w moim życiu osiągnąłem największą dniówkę jaką sobie nigdy nie wyobrażałem. 218 zł w ciągu jednego dnia przez internet. Dla mnie jest to mega dużo kasy. Warto było wczoraj pracował 2,5 h przeszło. 362/1000 zł Oby jutrzejszy dzień był tak dobry jak dzisiejszy :3 RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - BartekCzarodziej - 26-04-2017 17:08 Super dziennik, będę śledził, gratuluję dnióweczki, robi wrażenie. Podziwiam za wyniki na MyPay. Ja osobiście zrobiłem kilka razy ankietę za 80gr, poszedłem spać, a na drugi dzień chciałem zacząć poważnie zarabiać to niestety tej akcji juz nie bylo, jedynie konkurs MP3 i jakaś za 3 grosze. Coś popsułem czy to normalne i muszę czekać na nowe akcje? RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - rejwus15 - 26-04-2017 19:25 teraz na mypay mac za 5gr, wczoraj byłm za 10, niedawno nawet za 13 gr, szaleją i idzie zarobić Powodzonka @edit (26-04-2017 17:08)BartekCzarodziej napisał(a): Super dziennik, będę śledził, gratuluję dnióweczki, robi wrażenie. Podziwiam za wyniki na MyPay. Ja osobiście zrobiłem kilka razy ankietę za 80gr, poszedłem spać, a na drugi dzień chciałem zacząć poważnie zarabiać to niestety tej akcji juz nie bylo, jedynie konkurs MP3 i jakaś za 3 grosze. Coś popsułem czy to normalne i muszę czekać na nowe akcje? Musisz zrobić kilka razy ładnie konurs MP3 i wtedy zakwalifikujesz się do tych lepszych akcji. Ogólnie też liczy się staż, ilość wykonanych akcji itd. RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - Pablo1878 - 26-04-2017 19:35 (26-04-2017 17:08)BartekCzarodziej napisał(a): Super dziennik, będę śledził, gratuluję dnióweczki, robi wrażenie. Podziwiam za wyniki na MyPay. Ja osobiście zrobiłem kilka razy ankietę za 80gr, poszedłem spać, a na drugi dzień chciałem zacząć poważnie zarabiać to niestety tej akcji juz nie bylo, jedynie konkurs MP3 i jakaś za 3 grosze. Coś popsułem czy to normalne i muszę czekać na nowe akcje? Na początek rób akcję MP3 Konkurs, która odpowiada za ranking jakości. Jeżeli masz powyżej 80% to otrzymujesz 15% więcej za akcję. W tej akcji podawaj wiarygodne dane bo są one sprawdzane. Inne akcje też wykonuj bo wtedy pojawią Ci się wszystkie dostępne akcje. RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - Zawik - 26-04-2017 19:38 Ten dziennik mnie zmotywował do zarabiania na MyPayu po tym, gdy zobaczyłem że można dniówkę 30 zł wycisnąć. Wypłata 40 zł zlecona z wczoraj. Dzisiaj klikam 1 h. Czekam na potwierdzenie akcji, a tam... Cytat:Twoje konto zostało zablokowane z następujących przyczyn!Tylko, że nie wypisywałem głupot, wszystkie kody pocztowe itp się zgadzały. No dzięki RE: Dziennik pracy lenia (mypay, neobux, clixense i inne) - pixel21 - 26-04-2017 19:41 (26-04-2017 19:38)Zawik napisał(a): Ten dziennik mnie zmotywował do zarabiania na MyPayu po tym, gdy zobaczyłem że można dniówkę 30 zł wycisnąć. Zleciłem wypłate. Pożyjemy zobaczymy. Szczerze to pierwszy raz sie z takim czymś spotkalem po 5 latach. Oby i mi nie zbanowali przy wyplacie. :o |