Klikanie w reklamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Klikanie w reklamy (/Temat-Klikanie-w-reklamy-146630) |
RE: Klikanie w reklamy - BLeR2017 - 24-04-2017 07:36 Legenda głosi że ktoś kiedyś zarobił więcej niż 30 gr na boxach. RE: Klikanie w reklamy - hypocrisy - 24-04-2017 12:06 Swoje pierwsze pieniążki w internecie zarobiłem właśnie na klikaniu w reklamy; bardziej dla relaksu niż chęci zarobienia grubych dolarów klikałem reklamy na neobuxie, po dłuuugim czasie wypłaciłem sobie misternie skubane 6,66$, za które kupiłem hosting i zacząłem się jako-tako rozwijać w e-marketingu. Z perspektywy czasu, czy było warto klikać? Nie W zasadzie jedynym plusem klikania na buxach jest to, że jest to mało absorbująca i niewymagająca jakiegokolwiek wysiłku robota...No ale cóż, wynagrodzenie też do tego adekwatne. Ogólnie są znacznie bardziej opłacalne sposoby na zarobienie pierwszych pieniędzy w internecie, a buxy warto wykorzystywać raczej do budowania siatki poleconych w innych buxach/serwisach zarobkowych, niż żmudnego klikania RE: Klikanie w reklamy - sylwekk1985 - 27-04-2017 20:02 witam Polecam https://poolearn.com/ref/sylwekk1985 Klikasz 15 reklam dziennie z nich masz 0.03$ które już mozna juz wypłacić od 0.02$ lub uzbierać na adpaki od 10$ z którego naliczanie jest od 2-3% RE: Klikanie w reklamy - reklamasurfem - 27-04-2017 20:40 http://e-lynx.eu/bux/ Nowość ale płaci na Payza RE: Klikanie w reklamy - Wegen - 27-04-2017 20:52 Własne doświadczenie, ale uważam że takim nakładem pracy można zarobić o wiele więcej lecz ja po prostu nie mam czasu i siły na naukę. RE: Klikanie w reklamy - Andzej - 27-04-2017 20:58 Jeśli już chcesz sobie w linki poklikac to możesz połączyć to z jakimiś ankiecikami czy taskami tak jak na clicksense RE: Klikanie w reklamy - kirm - 28-04-2017 07:17 Właśnie nie jest to wcale opłacalne.... Nie wiem ile trzeba byłoby się naklikać w reklamy aby było to w jakikolwiek sposobó opłacalne.... Jest o wiele więcej innych sposobów na zarobek Wystarczy sobie pozcytać blogi bizneoswe w sieci Jest tam wiele sensowniejszych pomysłów na zarabianie. Jak coś to tutaj można trochę więcej o tym poczytać. RE: Klikanie w reklamy - Wegen - 28-04-2017 09:51 (28-04-2017 07:17)kirm napisał(a): Właśnie nie jest to wcale opłacalne.... Nie wiem ile trzeba byłoby się naklikać w reklamy aby było to w jakikolwiek sposobó opłacalne.... Nie masz trochę wiedzy, ja nie wchodzę na te strony i nie klikam ich bezpośrednio tylko wrzucam do programu plugin loguję się w nim i program sam klika 10-20-50 stron na raz RE: Klikanie w reklamy - smagi1709 - 29-04-2017 08:20 Witam Jestem świeży jeżeli chodzi o zarabianie w internecie. Czyli rozumiem, że dla osoby początkującej, która nie ogarnia i nie posiada jakiegoś programu, który zrobi to za nią (nie chodzi mi o to aby dostać gotowca od kogoś, usiąść na 4 literach i patrzeć jak "miliony" wpadają na konto ) może to być deprymujący i odstraszający sposób bo można się szybko zniechęcić? RE: Klikanie w reklamy - Mariuszeek - 29-04-2017 09:30 Tak, zajmij się czymś lepszym niż klikanie w reklamy |