![]() |
[SCAM] EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - w 30 dni 259% przy WSPÓŁPRACY - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - w 30 dni 259% przy WSPÓŁPRACY (/Temat-SCAM-EMPIRE-BIG-CAPITAL-LIMITED-w-30-dni-259-przy-WSPOLPRACY-145940) |
RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - 2.15% - 2.95% dziennie - adolek17 - 06-04-2017 18:27 Dzisiaj wypłacałem to po kilku chwilach wypłata była na portfelu. RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - 2.15% - 2.95% dziennie / WPŁATY - 1,1mln $ - holidays - 07-04-2017 16:56 Płaci i to wzorowo ![]() W zakładce Partnerzy w backoffice dodali maile poleconych, a więc widzimy, że wprowadzają zmiany czyli strona się rozwija. Ponadto, wpłaty przekroczyły 1,1mln $, z czego osobiście jestem bardzo zadowolony ![]() . RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - 2.15% - 2.95% dziennie / WPŁATY - 1,1mln $ - macias1315 - 07-04-2017 19:19 Działam z Tobą ![]() ![]() RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - 2.15% - 2.95% dziennie / WPŁATY - 1,1mln $ - adolek17 - 08-04-2017 11:11 Ja złożyłem depozyt na 3500$ a dziś wchodzę i wyświetla mi się 4200$... coś przyciągam jakieś błędy w tych programach ![]() Niżej w tabelce poprawnie się wyświetla 3500$, więc już nie wiem ile mam ![]() Screen // Wypłata normalnie pokazywało 75$ a dziś 90$, ale to tylko tam wyżej pokazuje źle, bo normalnie wypłaciło 75$. RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - 2.15% - 2.95% dziennie / WPŁATY - 1,1mln $ - holidays - 08-04-2017 19:57 . Jako Oficjalny Przedstawiciel Empire Big Capital LTD proponuję współpracę na zasadzie refback. Jak to wygląda? Rejestrujesz sie z mojego refa podanego w opisie tematu, kontaktujemy się na PW ![]() (105% po 3 dniach). W prywatnej wiadomości podajesz mi swój adres portfela, na który przelewam Ci 5% wysokości Twojego depozytu czyli po 3 dniach kalendarzowych uzyskujesz ROI = 110%, a powtarzając ten zabieg w skali miesiąca zwrot może dojść nawet do 260%. Można zauważyć, że nie wyglada to na szybki hyip, o czym świadczą wpłaty więc warto się nad tym zastanowić. @adolek17, @macias1315 witam na pokładzie i zapraszam na priv ![]() . RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - przy WSPÓŁPRACY ROI=260%/MSC - snajperx - 08-04-2017 20:17 czemun nie napiszesz ze kazdy z nowych w programie moze mieć przedstawiciela i miec 12 % z piewszej lini tylko jakieś podchody robisz RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - przy WSPÓŁPRACY ROI=260%/MSC - holidays - 08-04-2017 20:37 . @snajperx o jakich podchodasz mowisz? Mam wyższą prowizje niż normalnie więc oferuję współpracę w postaci refbacku, co się każdemu opłaca. I teraz pytam Ciebie, jakie to ma znaczenie, że rzekomo każdy może mieć 12%, skoro prowizję z depozytu dostaje osoba polecająca (dla infotmacji, to ta wyżej - "upline") więc czy 6% czy 12% i tak tego nie wykorzysta.. chyba, że rozwazasz multikonta, ale przy tym szybciej zobaczysz bana niż założony depozyt... . RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - przy WSPÓŁPRACY ROI=260%/MSC - snajperx - 08-04-2017 20:52 czemu jak temat robisz to nie napiszesz ze każdy co się rejestruje to może mieć też taka sama prowizjie czyli 12% z pierwszej lini 6% w drugiej i 1% z 3 czemu nie napisze jak to sie robi wystarczy w programie napisać gdzie się będzie polecać program na na yt i fb i już się jest przedstawicielem RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - przy WSPÓŁPRACY ROI=260%/MSC - holidays - 08-04-2017 21:14 . Szczerze mówiąc to nie wiedziałem o tym, ale dzięki, że o tym wspominasz - ja już nie muszę ![]() Chociaż dla osoby, która i tak chce tylko złożyć depozyt i czekać na naliczenie, nie ma to żadnego znaczenia jeśli nie poleca innym. I tutaj w wypadku składania depozytu proponuję bonus w postaci refbacku - i ta osoba więcej zarabia i ja też. Wspomniałem także o konkretnym planie z uwagi na 3 dniowy okres, gdzie przy każdym jego odnowieniu cześć prowizji wraca do inwestora, a więc jest to układ czysto korzystny dla obudwu stron. . RE: EMPIRE BIG CAPITAL LIMITED - przy WSPÓŁPRACY ROI=260%/MSC - snajperx - 08-04-2017 21:51 spoko tylko zobacz sobie czy jak jest plan 3 dniowy to czy są naliczenia w soboty i w niedziela ja nie robiłem takiego to na 100% nie wiem ale gdzieś czytałem że może byc tak że wtedy to tylko od poniedziałku do piątku tak jest i przy reinwestycji nie mam prowizji trzeba wypłacić i wpłać ponownie do programu |