Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pierwszy milion do 18 urodzin? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Pierwszy milion do 18 urodzin? (/Temat-Pierwszy-milion-do-18-urodzin-145830)

Strony: 1 2 3

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - maniek250 - 28-03-2017 12:16

(27-03-2017 22:45)Lechita_1922 napisał(a):  Nie ma szans na taka kase w tym"czasie" 100%legal sorry.

Są szanse 200%legal tylko trzeba wiedzieć jak Big Grin

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - domis - 28-03-2017 13:53

Cześć,

Jest to w sumie chyba pierwszy dziennik, który będę obserwować. Cel konkretny, podoba mi się, że tak wysoko stawiasz poprzeczkę Smile Marketing afiliacyjny to jest coś, gdzie w stosunkowo niewielkim czasie można dojść do konkretnych pieniędzy.

Z darmowych rzeczy polecam Ci mocno blog Charlesa Ngo (nie wiem czy ktoś z tego forum kojarzy), w sumie większość artykułów jest o paid trafficu, ale jest też mnóstwo informacji, które możesz zacząć wcielać w życie, tj. właśnie artykuły o stawianiu celów, organizowaniu pracy, skalowaniu kampanii itd. Jak będziesz zainteresowany to mogę Ci podać nazwę płatnego forum na którym jest mnóstwo wartościowych informacji, case studies etc. Na forum jest chyba każdy "super afiliant" jaki może być oraz mogę podać Ci jeszcze kilka osób, które możesz "followować", bo wrzucają naprawdę dobry kontent.

Jakbyś miał jakiś budżet później do dyspozycji to polecam klasyczne popsy + ruch z telefonów. Jak niezbyt, to myślę, że jak skupisz się maksymalnie na comperialead, to będzie dobry początek Smile

P.S. Jak będziesz miał okazję przeczytaj sobie 10x Rule Granta Cardone.

Ale najważniejsza rzecz: bez podejmowania DZIAŁANIA na nic ciągłe czytanie i zbieranie informacji.

Powodzenia, będę zaglądać!

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - furmanfurman - 28-03-2017 16:37

(28-03-2017 13:53)domis napisał(a):  Cześć,

Jest to w sumie chyba pierwszy dziennik, który będę obserwować. Cel konkretny, podoba mi się, że tak wysoko stawiasz poprzeczkę Smile Marketing afiliacyjny to jest coś, gdzie w stosunkowo niewielkim czasie można dojść do konkretnych pieniędzy.

Z darmowych rzeczy polecam Ci mocno blog Charlesa Ngo (nie wiem czy ktoś z tego forum kojarzy), w sumie większość artykułów jest o paid trafficu, ale jest też mnóstwo informacji, które możesz zacząć wcielać w życie, tj. właśnie artykuły o stawianiu celów, organizowaniu pracy, skalowaniu kampanii itd. Jak będziesz zainteresowany to mogę Ci podać nazwę płatnego forum na którym jest mnóstwo wartościowych informacji, case studies etc. Na forum jest chyba każdy "super afiliant" jaki może być oraz mogę podać Ci jeszcze kilka osób, które możesz "followować", bo wrzucają naprawdę dobry kontent.

Jakbyś miał jakiś budżet później do dyspozycji to polecam klasyczne popsy + ruch z telefonów. Jak niezbyt, to myślę, że jak skupisz się maksymalnie na comperialead, to będzie dobry początek Smile

P.S. Jak będziesz miał okazję przeczytaj sobie 10x Rule Granta Cardone.

Ale najważniejsza rzecz: bez podejmowania DZIAŁANIA na nic ciągłe czytanie i zbieranie informacji.

Powodzenia, będę zaglądać!

Cześć, bardzo mnie to cieszy! Big Grin
Fajnie, że ktoś chce mi pomóc, jeśli miałbyś trochę czasu i chęci to powysyłaj mi linki na privie Tongue

Aktualnie planuję coś na meeega skalę, jeśli to wypali to naprawdę, ten milion może być realny.. Huh

Dzisiaj wieczorkiem wrzucę jeszcze post o wszystkich zmianach i planach Big Grin

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - Roser17 - 29-03-2017 21:25

Witam widzę że jesteśmy ten sam rocznik Wink tak dla Twojego info jakby by Ci była bardzo firma potrzebna to dyrektorem spółki w Wielkiej Brytanii możesz byc od 16 roku życia także wcale nie musisz czekać

Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - xOceanFirex - 29-03-2017 23:12

Tylko trzeba kogoś mieć kto Ci tam załatwi papiery Big Grin
I za ubezpieczenie się nie wypłaci, o ile jest adekwatne do wysokości ubezpieczeń np aut.

Lubię projekty na dużą skalę. Powodzenia

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - Itachi198 - 30-03-2017 11:11

Powodzenia Kuba! Wink

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - Captain - 09-04-2017 04:41

I co, już się odechcialo?

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - dixoman - 09-04-2017 20:40

Ciekawy plan, życze powodzenia.

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - Martinuss - 11-04-2017 19:09

Powiem tak, nierealne.

RE: Pierwszy milion do 18 urodzin? - InsaneProGamer - 15-04-2017 08:47

I jak? Zrobiłeś te prawie 50tys? Bo minął już prawie miesiąc, a ja jestem bardzo ciekaw jak Ci idzie! Trzymam kciuki

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka