![]() |
BLOG, KUBIGO, MYPAY - Droga do wolności finansowej v2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: BLOG, KUBIGO, MYPAY - Droga do wolności finansowej v2 (/Temat-BLOG-KUBIGO-MYPAY-Droga-do-wolnosci-finansowej-v2-145738) Strony: 1 2 |
RE: BLOG, KUBIGO, MYPAY - Droga do wolności finansowej v2 - fakefejk - 29-03-2017 11:18 Cytat:Z tych 3 zadań wykonujemy TYLKO jedno MP3 KONKURS Ale wiesz, że to fraud i niedługo będzie płacz, że konto zablokowali? RE: BLOG, KUBIGO, MYPAY - Droga do wolności finansowej v2 - Roser17 - 29-03-2017 11:19 Ja tą akcje wykonywalem tylko aby zdobyc ranking także spokojnie nie ma z tym żadnych problemów Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: BLOG, KUBIGO, MYPAY - Droga do wolności finansowej v2 - Roser17 - 30-03-2017 21:17 Witam Tutaj to potwierdzenie wypłąty! Przepraszam że dopiero teraz ![]() ![]() Na ten moment jestem za jedną akceptacją i oczekuje od wczoraj na drugą mam nadzieję że jutro już wszystko będzie i przez weekend każdy będzie mógł już zarabiać Co do MyPay i Kubigo to na ten moment staram się pomagać swoim poleconym i niestety brakuje czasu na własne zadania ![]() RE: BLOG, KUBIGO, MYPAY - Droga do wolności finansowej v2 - Roser17 - 03-04-2017 21:57 Witam Dawno mnie tutaj niestety nie było! I mam na dziś dużo newsów. 1.Ruszyło wydobycie kryptowaluty DasCoin którą sam posiadam. 2.Popracowałem trochę ostatnio w MyPay wpadł bonus i przez te dni zarobiłem około 30 zł z czego jestem bardzo zadowolony bo nie zajęło mi to zbyt dużo czasu. 3.Zastanawiałem się nad wejściem w rynek SubSMS i zarejestrowałem się nawet już kilku serwisach ale z powodu tego co się ostatnio dzieje na tym rynku stwierdziłem że na ten moment się jeszcze z tym wstrzymam. Kupon na MyPay na 50 gr na zachętę: Roser17 RE: BLOG, KUBIGO, MYPAY - Droga do wolności finansowej v2 - Martinuss - 11-04-2017 19:12 1.Ruszyło wydobycie kryptowaluty DasCoin którą sam posiadam. DasCoin, Das Szwindel ![]() To jest SCAM i daj sobie z tym spokój. |