Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
NetInvestment - zarabiaj ze mną ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: NetInvestment - zarabiaj ze mną ! (/Temat-NetInvestment-zarabiaj-ze-mna-145532)

Strony: 1 2

RE: NetInvestment - zarabiaj ze mną ! - Majkel47 - 19-03-2017 08:34

To ze upada to sa brednie Smile

RE: NetInvestment - zarabiaj ze mną ! - MariuszM127 - 19-03-2017 10:28

(19-03-2017 00:34)mintek14 napisał(a):  Inwestujesz w skyllex tak duże kwoty jak zewsząd słychać że upada ? I jeszcze dopłacasz ;p

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Za to przy Bio Palmills w ogóle nie było słychać jak upada, więc co to za wyznacznik? Smile

RE: NetInvestment - zarabiaj ze mną ! - luka600 - 19-03-2017 10:57

Skyllex ma klopoty z wyplatami.
Placi wybiorczo ,na innym forum jest masa osob ktora tak twierdzi.
Raczej dla zabawy nikt takich rzeczy nie pisze.
Takze nalezy zachowac czujnosc,oczywiscie nie trzeba wspominac ze nie ma zlotej zasady dla dzialania tego typu programow.

RE: NetInvestment - zarabiaj ze mną ! - Rollem - 20-03-2017 16:30

Sądzę, że jeżeli ktoś sprowadza im nowych użytkowników to problemów z wypłatami miał nie będzie Wink
Co do dziennika - życzę powodzenia, ja swój zacząłem, ale ostatnio nie mam weny żeby tam pisać, a i nic nowego nie robię :/

APO bitcoina - już zyskałeś trochę, bo teraz po 1050$ stoi Smile

RE: NetInvestment - zarabiaj ze mną ! - Coder - 20-03-2017 18:22

Kolego.. sprawdź może najpierw co oznacza słowo "inwestycje" jeżeli nie chcesz mieć problemów z prawem. Widać mało masz doświadczenia w temacie programów Hyip. Na 3/4 forach mówią głośno, że to scam i Tobie również powinna się zapalić czerwona lampka ! Mając tak duży kapitał zrobiłeś ogromny błąd składając depozyt w jednym miejscu. Obawiam się, że masz marne szanse na odzyskanie wkładu.

RE: NetInvestment - zarabiaj ze mną ! - karinainger - 20-03-2017 18:22

czesc

RE: NetInvestment - zarabiaj ze mną ! - dopawcia - 20-03-2017 18:44

Masz firmę zatrudniającą 10 osób.
Pracujesz w markecie na etacie.

Interesujesz się kilka lat inwestowaniem w internecie.
Ładujesz 6000 $ w Skyllex ?

Nic się nie trzyma kupy Undecided
ale będę obserwował i trzymam kciuki!