Kryptowaluty - Sygnały, informacje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Kryptowaluty - Sygnały, informacje (/Temat-Kryptowaluty-Sygnaly-informacje-145468) |
RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - maxyymm - 02-04-2017 22:29 Dascoin to nie jest kryptowaluta !!! Najwięcej informacji znajdziecie na bitcointalk.org jeśli nie macie problemów z językiem, to jest to dobre rozwiązanie na uzyskiwanie informacji i ogólnej wiedzy na temat kryptowalut, jeśli z kolei język ang nie jest waszą mocną stroną polecam wam kryptopomocnik.pl, jest zamieszczane wiele informacji, które można bardzo dobrze spożytkować... Oprócz tego oglądajcie filmy na YT, żebyście wiedzieli w ogóle czego dotyczy wasza kryptowaluta a nie inwestowali w nią bo ktoś tak powiedział ... Powodzenia RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - BTC-analityk - 23-04-2017 16:09 0gladanie filmow by wiedziec czym jest moneta pierwsze slysze taka opcje usmialem sie do lezzzzz fajnie analizujesz swoje monety za pomoca filmow RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - kubagrzybowski - 23-04-2017 19:23 fakt faktem filmiki z yt jako baza wiedzy nic dobrego nie wróży bo jest ich masa i znaczna większość to bzdury ale perełki też się zdarzają tylko kwestia wiedzieć gdzie ich szukać RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - Wycech20 - 04-05-2017 18:55 Jak nazywaja sie te grupy na fb co macie jakies info o kryptowalutach ? RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - BTC-analityk - 05-05-2017 05:02 (04-05-2017 18:55)Wycech20 napisał(a): Jak nazywaja sie te grupy na fb co macie jakies info o kryptowalutach ? wybacz jestem z dala od takiego chlamu jakim jest Fb RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - Obamakiller - 05-05-2017 09:27 Warto według was wchodzić kupując MobileGo? RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - BTC-analityk - 06-05-2017 22:36 (05-05-2017 09:27)Obamakiller napisał(a): Warto według was wchodzić kupując MobileGo? mowisz o https://bitcointalk.org/index.php?topic=1792451.0 ? jesli tak to ja juz w tym jestem niech strace dam wam zarobic . zainwestujcie cos w feathercoina na bittrexie za 60 dni jest pierwsza zmiana nagrody o polowe . moneta od czasu kupna skoczyla mi juz 70-90% planuje ze bedzie pompa na 500% zysku dla mnie RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - 8gruzin8 - 06-06-2017 22:40 Jak chcecie wiedzieć w co ja inwestuje na Poloniex i zamierzam trzymać w dłuższej perspektywie: ETH DGB MONERO GAME STRATIS i oczywiście w BTC - dziś jest po 10koła PLN - ale jeszcze będzie 10x tyle kosztował za 2-3 lata RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - janbers - 11-06-2017 08:47 Obecnie mamy dobrą platformę szkoleniową Polskiej firmy. Praktycznie wszystko jest na temat kryptowalut, łącznie z sygnałami co gdzie i jak. Czyli info. z pierwszej ręki. I tu warto być bo się wszystko od razu widzi w swoim back ofice. RE: Kryptowaluty - Sygnały, informacje - mattxx - 11-06-2017 13:12 (11-06-2017 08:47)janbers napisał(a): Obecnie mamy dobrą platformę szkoleniową Polskiej firmy. Praktycznie wszystko jest na temat kryptowalut, łącznie z sygnałami co gdzie i jak. Czyli info. z pierwszej ręki. I tu warto być bo się wszystko od razu widzi w swoim back ofice. Jaką platformę szkoleniową masz na myśli? |