HotLogo.net - Ocenianie Logo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: HotLogo.net - Ocenianie Logo (/Temat-HotLogo-net-Ocenianie-Logo-145396) |
RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - turos - 15-03-2017 15:19 wypłaciłem wczoraj 21$ i jak narazie nic nie ma na kącie te 21$ zbierałem dosłownie 10 min wiec.. wątpie żebym dostał te dolarki ;d RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - rasti - 15-03-2017 15:19 Też wydaje mi się, że to scam, ale przekonamy się jutro. Na początku myślałem, że jest ok, ale na zagranicznych stronach też jeszcze nikt nie wrzucił potwierdzenia przelewu i każdy ma wątpliwości. Tak, nazbierałem już 20$ i zleciłem wypłatę. Jest tylko problem z tym, że gdy zaznaczyłem PayPal do wypełnienia jest 'The number of purse:' wpisałem tutaj swój adres email, czyli to co powinno identyfikować mój PayPal. Nie do końca rozumiem co tam mogłoby być innego. Napisałem w tej sprawie do Supportu, czy dobrze to wypełniłem, ale na razie wiadomość widnieje jako 'Awaiting' . RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - kacye - 15-03-2017 16:57 [CYTAT Z FEJSBUKA, NIE MOJE INFO] >Strona niezabezpieczona (brak https), czyli dane nie są poprawnie zabezpieczone przed kradzieżą (sam mógłbym podebrać wasze maile) >Regulamin w języku rosyjskim >Strona podaje, że wypłaca pieniądze w USD, a w rosyjskiej wersji językowej mówi, że wypłaca tylko w rublach >Firmy których loga są przedstawiane, nie istnieją >Strona używa WHOIS do ukrywania IP właściciela (To jest najlepszy znak, że działa nielegalnie) >Ogólnie strona śmierdzi Pozdrawiam autora jeśli tutaj jest, elo RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - damianqo88 - 15-03-2017 17:13 Podobno wypłacają 16 i 30 więc może do jutra poczekajmy RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - erner - 15-03-2017 17:21 wali scamem ale cieżko stwierdzić bo na czym mogą zarobić ?brak reklam ogólnie brak czegokolwiek co można spinieżyć oprócz bazy maili ludzi zainteresowanych szybkim zarobkiem RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - Maro - 16-03-2017 12:55 dziś 16! Kto dostał kase? RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - thedrago15 - 16-03-2017 14:59 Pewnie nikt. RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - averegen - 16-03-2017 22:37 ale baza e mail maja ladna pewnie haha RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - Andzej - 16-03-2017 23:22 5$ na start Kto w to wierzy RE: HotLogo.net - Ocenianie Logo - rachman - 16-03-2017 23:29 16-ty się kończy. Cisza dość wymowna w temacie. Wywalić do SCAMu |