![]() |
Prośba o wsparcie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prośba o wsparcie (/Temat-Prosba-o-wsparcie-145160) Strony: 1 2 |
RE: Prośba o wsparcie - rachman - 09-03-2017 16:08 Pomagać to można komuś kto tego bardzo potrzebuje albo się go zna. Zauważ że jesteś tu obcy, nie chorujesz, nie umierasz, masz co jeść, itd. ![]() ![]() RE: Prośba o wsparcie - szykiryki - 09-03-2017 16:16 Czyli dać Ci sposób na zarobek i jeszcze pogłaskać po główce? Chłopie, gdzie ambicja, jaja, cokolwiek? ![]() Nikomu forsa tutaj z nieba nie spada, Ci, którzy zarabiają przyzwoite pieniądze nie siedzą na dupsku, tylko uwaga pracuja ![]() Ostatnio oglądałam fajny dokument na temat polskich bezdomnych w Niemczech czy Rzymie. Przemyśl tą kwestie- żyją jak pączki w maśle- socjal tam bezbłędny- można się umyć, codziennie coś zjeść, a nawet zarobić i to w euro! Skoro potrafisz żebrać w necie, to chyba nie będziesz miał większego problemu, żeby robić to w realu? Albo idź po lidla czy inna biedrę i odprowadzaj ludziom wózki (ja zawsze daje ten hajs ludziom, niech się chociaż browara napiją za moje ![]() Skoro teraz siedzisz sobie na tyleczku, to znaczy, że miche i spanie ktoś Ci dostarcza za friko, więc każdą zarobioną złotówkę możesz odkładać na Twoje Marzenia! Prośba o wsparcie - Hybrid1990 - 09-03-2017 16:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |