Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SCAM]BitFormed LTD - 8%-17% dziennie! - bitfor.me - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [SCAM]BitFormed LTD - 8%-17% dziennie! - bitfor.me (/Temat-SCAM-BitFormed-LTD-8-17-dziennie-bitfor-me-145119)

Strony: 1 2

RE: BitFormed LTD - 8%-17% dziennie! - bitfor.me - jakubmulkowski - 16-03-2017 15:18

Przyjemny program. Support odpowiada od razu. Naliczenia i wypłaty bez problemu. Zastanawiam się nad zwiększeniem depozytu Jerk

RE: BitFormed LTD - 8%-17% dziennie! - bitfor.me - HubabubaPl - 16-03-2017 19:04

Wypłata instant BTC

RE: BitFormed LTD - 8%-17% dziennie! - bitfor.me - jakubmulkowski - 19-03-2017 21:56

u mnie akurat reinest. Naliczenia co do minuty Smile Zaczynam co raz bardziej sobie poważać ten program.

RE: BitFormed LTD - 8%-17% dziennie! - bitfor.me - jakubmulkowski - 21-03-2017 20:58

Odjebała się dość dziwna sprawa. Ostatnio robiłem same reinwesty. Dziś zleciłem wypłatę wchodze wustawienia i patrze a numer btc jest zupelnie inny niż portfeli które posiadam. zmienić się tego nie da oczywiście. Albo czegoś nie rozumiem albo co się mogło odjebac?

RE: BitFormed LTD - 8%-17% dziennie! - bitfor.me - swaller - 21-03-2017 22:15

Na blockchain po kazdej wplacie otrzymanej portfel generuje nowy numer przychodzacy. Poprzednionuzywane numery sa wciaz aktywne. Mozliwe ze z tego powodu myslisz ze inny numer Smile

RE: BitFormed LTD - 8%-17% dziennie! - bitfor.me - jakubmulkowski - 22-03-2017 09:18

Tak, dokładnie tak. Moj bład Tongue ta wisi od wczoraj popoludnia

edit: druga wypłata zlecona, jak wcześniej wszystko śmigało od razu to teraz nie dostałem nawet potwierdzenia na @. Chyba skończył się już dzień dziecka