![]() |
Dziennik 17-latka, który zmierza się z codziennymi trudnościami, aby uciec od etatu. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik 17-latka, który zmierza się z codziennymi trudnościami, aby uciec od etatu. (/Temat-Dziennik-17-latka-ktory-zmierza-sie-z-codziennymi-trudnosciami-aby-uciec-od-etatu-144974) Strony: 1 2 |
Dziennik 17-latka, który zmierza się z codziennymi trudnościami, aby uciec od etatu. - rejwus15 - 05-03-2017 12:06 Niedziela 05.03
Hej. Tak jak obiecałem w niedzielę pojawi się kolejny wpis w moim dzienniku. Mamy piękną niedzielę, na zewnątrz 21 stopni. Wypoczęty i pełen sił na kolejny dzień. Zaczynamy! Na samym początku chciałbym podziękować za Wasze wypowiedzi, cieszę się bardzo, że ktoś się zainteresował i postanowił się udzielić ![]() Aktualnie mamy ostatni dzień tygodnia, zawsze w niedzielę będę ustalał cele na nadchodzący nowy tydzień. Cele 06.03 - 12.03 1 - Dziennie czytać 30 stron książki "Bogaty Ojciec, Biedny Ojciec" Roberta T. Kiyosaki 2 - Dokończyć stronę promocyjną 2.1 - Dokończyć jej treść 2.2 - Ogarnąć ją ładnie estetycznie, bo jest kilka problemów z wyśrodkowaniem itp. 3 - Sprzedać Iphone 7 i dołożyć te pieniądze do AdMaxPay 4 - Zarobić 150zł do końca tygodnia na akcjach 5 - Założyć profile dotyczące zarabiania w internecie na Instagramie, Facebook, Snapchat i przygotować się do ich promowania (głównie IG i FB). Muszę jeszcze przeczytać kilka tematów i poszukać informacji w internecie. 6 - Zrobić ładny banner do mojej sygnaturki na forum 7 - Zrobić symulację przykładowej inwestycji w AdMaxPay, żeby móc się nią dzielić z osobami potencjalnie zainteresowanymi do współpracy. 8 - Założyć ładny notes, w którym będę zapisywał ważne cytaty z przeczytanych książek, internetu. 9 - Zapisywać przez jeden tydzień na co poświęcam czas, następnie przeanalizować i rozplanować tak, aby znaleźć więcej czasu dla "e-biznesu". Mamy 9 nietrudnych jak na razie zadań, na początek chciałbym zobaczyć jak wyrobię się z czasem, więc bardzo ważny jest ostatni punkt wyznaczonych celów. Myślę, że po pierwszym tygodniu będzie można śmiało wywnioskować na co tracę niepotrzebnie czas a mógłbym go "zainwestować" w "e-biznes". Allin25 & AdMaxPay ![]() Na razie jest bardzo skromnie. 190$ zainwestowane. Dlatego zależy mi aby szybko sprzedać telefon i dołożyć około 3 tysięcy złotych. Mam na to tydzień, DAMY RADĘ!!! Teraz chciałbym odpowiedzieć na Wasze posty maciej3 napisał(a):Na akcjach w MyPay tyle zarabiałeś?Jest kilka innych serwisów, jak kubigo,mypay itd. Ale głównie mypay, tylko trzeba przycisnąć, bo wiadomo, nie jest łatwo ![]() Czasem trafi się jakaś akcja na której da się stówkę dziennie wycisnąć, a raz ciężko 20zł.. taki biznes ![]() Bazor napisał(a):Akurat ja wychodze z założenia, że tą średnią to trzeba mieć skończoną i maturkę w papierku z jakimi kolwiek wynikami. Nie są to czasy komuny gdy takie rzeczy były dla ludzi uczących się i chcących zdobywać wiedzę. Samo to wykształcenie świadczy o kimś kto dostaję pracę lub tak jak dla mnie, żeby w przyszłości nie wyjść na głąba jak dzieci zapytają czemu tata nie ma matury. Oczywiście każdy ma swoje zdanie i bez tego papierku i wykształcenia można coś więcej osiągnąć, ale to są rzadko spotykane przypadki TongueDziękuję, dziennik powstał i założenie jest, więc nie mogę się teraz poddać. Żyjemy w takich czasach gdzie papierek broni nas tylko roboty fizycznej. Ciężko się wybić i zarabiać dużo nawet kończąc dobre studia. W sumie sam jeszcze za bardzo o tym nie myślałem, ale chyba będę musiał na nie pójść jak wprowadzą to wojsko.. ![]() Może coś związanego również z marketingiem ![]() Tylko to jak na razie mnie interesuje. furmanfurman napisał(a):Trzeba przyznać że zarobki ładne miałeś Big GrinMyślę, że rev share jest mimo wszystko jakimś zarobkiem pasywnym, możemy oczywiście zmniejszać o ryzyko mając kilka programów w rękawie, ale ja na razie skupiam się na tym jednym, w którym chcę zbudować zespół i fajny zarobek. Wiem, że będzie to trudne, ale wszystko jest możliwe. Trzeba porzucić bezpieczeństwo ![]() Dzięki, zarobki jak zarobki, apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc szybko chciało się coraz więcej. Na samym końcu tego wpisu chciałbym jeszcze raz podziękować za miłe słowa ![]() Zapraszam serdecznie do obserwowania, zadawania pytań jakich tylko chcesz, na wszystko odpowiem jeśli będę oczywiście wiedział. Jeśli potrzebujesz zmotywować się do działania również napisz, a 17-latek spróbuje Ci dać kopa ![]() Trzymaj się! Zajebistej niedzieli Ci życzę, ja się biorę do roboty! RE: Dziennik 17-latka, który zmierza się z codziennymi trudnościami, aby uciec od etatu. - Vasaki - 05-03-2017 13:33 Zaraz zaraz, czy to kolejny dziennik o osobie, która klika w reklamy w Piramidach xD? @[Captain] - Jest jeszcze coś takiego jak rozwój zawodowy, który swoją drogą jest bardzo ale to bardzo satysfakcjonujący ![]() Powodzenia chlopie w zarabianiu, ale jak chcesz wejsc w Hyip to nie w jeden tylko w kilka na raz, zrobić 3 obroty i lecisz dalej ![]() Z takim nastawieniem na jeden to prawdopodobnie skończy się na zamknięciu piramidy ![]() Troche czuć takie podejscie - nie chce mi sie pracowac wiec wole zarabiac passywnie w internecie ![]() Btw. Przywracają obowiązkową służbę wojskową? SUPER! ![]() RE: Dziennik 17-latka, który zmierza się z codziennymi trudnościami, aby uciec od etatu. - Rollem - 05-03-2017 13:54 Co do tematu - zacznę śledzić, ostatnio skończyłem 16 lat (heh, ostatnio, w październiku), i jedyne moje doświadczenie zarobkowe w życiu to bycie ministrantem - może z 1500-2000zł z tego wpadło przez kilka lat, i jednorazowa sesja w reklamie, kilka stówek za troszkę mniej oficjalne deale, no i zamierzam zacząć zarabiać co nieco - a temat zapowiada się ciekawie jeżeli będzie to co innego niż inwestowanie i czekanie na zwrot ciągle. Co do założeń książkowych - dość biednie jeżeli 30 stron dziennie, ale jak kto woli ![]() @vasaki Czy ja wiem? Przy przymusie trafią tam często niedorajdy, które nie mają pomysłu na życie, a ci którzy nie chcą będą się migać, zawsze najlepsi w zawodzie są zawodowcy. RE: Dziennik 17-latka, który zmierza się z codziennymi trudnościami, aby uciec od etatu. - Vasaki - 05-03-2017 14:45 @[Rollem] Chyba wlasnie dla tych leniwych niedorajdów jak to nazwales przyda sie sluzba wojskowa ^^ Jakiś charakter wyrabia, a nie tylko gry i dojenie z rodzicow ![]() |