** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** (/Temat-AdsCrypto-Nowy-Bitcoinowy-RevShare-144716) |
RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 11-03-2017 17:54 ^Ten pan tak w każdym wątku, po prostu ignorowac Że ci życia nie szkoda na pisaniu w dziale HYIP skoro nie wchodzisz w HYIPy... RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 15-03-2017 21:28 Obniżono ceny reklamy w programie Naliczenia jak narazie ok. 2% dziennie RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - staleczka134 - 15-03-2017 21:36 A mi sie podobaja teksty wchodze za 1000 albo i wiecej. A pozniej tylko licza na ref. Dobrze ze sa tacy tu jak mikuss pilnuja porzadku. I ostrzegaja nowych. RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 17-03-2017 15:57 (15-03-2017 21:36)staleczka134 napisał(a): A mi sie podobaja teksty wchodze za 1000 albo i wiecej. A pozniej tylko licza na ref. Dobrze ze sa tacy tu jak mikuss pilnuja porzadku. I ostrzegaja nowych. Co ma to że w swoich odczuciach odnośnie programu i jego ocenie pisze swój planowany wkład? Może dla ciebie $1000 depozytu to kwota nierealna, ale ja wchodziłem i za więcej więc śmieszy mnie twoje oburzenie RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - GreenVolume - 17-03-2017 16:58 (01-03-2017 09:15)Matthew98 napisał(a): A propos to jako ciekawostkę dodam że w pierwotnym programie tych adminów czyli ProCrytpo nie ma nawet prowizji z poleconych czyli nie jest to ponzi a admini naprawdę zajmują się tradingiem a nie tylko obracaniem kasy w jakiejś piramidce A ja zajmuje się przenoszeniem gór. Wierzysz? Nie? Czemu? Przecież Ci powiedziałem... RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 17-03-2017 21:54 To gratuluję. RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Makabrycy - 18-03-2017 00:30 wydaje mi się że w temacie powinny udzielać sie tylko osoby zainteresowane tematem, po kiego wała robić gównoburze bez powodu. forum jest po to żeby pomagać sobie zarabiać. To czy zarabiamy w subsms, hyipy, revy i inne błyskotki to wyłącznie sprawa zainteresowanego RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - GreenVolume - 18-03-2017 09:27 (18-03-2017 00:30)Makabrycy napisał(a): wydaje mi się że w temacie powinny udzielać sie tylko osoby zainteresowane tematem, po kiego wała robić gównoburze bez powodu. forum jest po to żeby pomagać sobie zarabiać. To czy zarabiamy w subsms, hyipy, revy i inne błyskotki to wyłącznie sprawa zainteresowanego Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem, to byś wiedział, o co chodzi. Tutaj nie chodzi stricte o formę zarabiania. Tu chodzi o formę promocji a raczej marnego naciągactwa. Wszelakie teksty o pewnych źródłach dochodów to czyste kłamstwa. W każdym HYIP-ie czy Revshare jedynym pewnym źródłem pieniędzy są użytkownicy. Nieważne, jakie bajki wymyślą admini. Pisanie o pewniakach w kontekście wszelakich piramidek zakrawa o śmiech i kreuje słuszne podejrzenia. Osobiście OP-owi bym nie ufał, bo liczy głównie na refy jak widzę. RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - mikuss - 18-03-2017 10:18 (18-03-2017 00:30)Makabrycy napisał(a): forum jest po to Forum jest po to by pisać, jak ci nie pasuje czytanie prawdy o naganiaczach dawców kasy gdzie autor tematu ma kolejny program z którym się mało nie posra tak jak to było z topowym programem topowego naganiacza dawców kasy który szybko dno to załóżcie sobie na fb sektę wzajemnej adoracji gdzie sobie po kolei wyliżecie to i owo i wtedy będziecie zadowoleni. Taka prężna sekta to tmpolska jeszcze tam są naiwni co wierzą, że scamerscovile powróci i zobaczą wypłaty Był spokój po upadku tm z wszelkimi naganiaczami i od nowa forum zapełniają nowi bo ich interes to jak najwięcej debili co wpłacą po rej z reflinku a naganiacz zdąży prowizję wypłacić RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Makabrycy - 18-03-2017 11:13 Mikus wiem czym są revy i wiem z czym to się wiąże, myślę ze 99,9 % programów zarobkowych opiera się na polecaniu wiec z czego robisz problem ? Twoją misja jest robienie gównoburzy w każdym temacie jaki tylko pojawi się na forum w którym jest opcja reflinku ? załóż swój temat, dziennik i tam będziesz mógł wykazać podpierając się analizą techniczna, makroekonomiczna co jest złem a co jest dobrem w danym programie póki co to widzę ze zajmujesz się tematami wszystkich innych ale nie masz swojego. Co do formy promocji - każdy wie ze programy z działu hyip muszą mieć jakąś bajkę czy to jest olej palmowy, kontenery czy to jest trading kryptowalut co komu pasuje. Można by powiedzieć ze inne programy z poza hyip w postaci smspremium, subsms tez maja swoja bajkę, w postaci miliona kont na FB, grup, FP. Każdy kto decyduje się działać w tego typu biznesach przyjmuje to jako wartość dodaną aby uzyskać gratyfikację. Z mojej strony nigdy nie napisałem ze rev to biznes na lata, tak jak każda osoba która zaczyna ze mną współpracę jest informowana w kwestii ze biznes jest ryzykowny, a cała otoczko to forma ubarwienia rzeczywistości. niemniej jednak można zarobić wchodząc odpowiednio wcześnie. Wałkowano to już było wiele razy, w różnych wątkach na tym forum i na wielu innych, a ludzie którzy decydują się zainwestować w tego typu programy najpierw przeczytają wiele wątków na tym i na innym forum. |