Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ktoś ma SKUTECZNY pomysł na zarabianie w hitleap? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Ktoś ma SKUTECZNY pomysł na zarabianie w hitleap? (/Temat-Ktos-ma-SKUTECZNY-pomysl-na-zarabianie-w-hitleap-144611)

Strony: 1 2

RE: Ktoś ma SKUTECZNY pomysł na zarabianie w hitleap? - whereswally - 26-02-2017 18:01

(24-02-2017 21:40)vasaki napisał(a):  @[whereswally] Jest schowany by osoby podobne do Pana nie wywalily sposobow z ktorych korzystałem Smile

A na jakiej podstawie oceniasz do jakich osób jestem podobny drogi Pando. Czy aż tak dobrze się znamy.

Co rozumiesz poprzez wywaliły. Ktoś ci usunął kiedyś wątek? Ukradł niszę?Uczeń przerósł mistrza i zaczął gwiazdorzyć?

Proszę nie wsadzaj mnie do jednego worka z takim elementem. Naprawdę szanujmy się.

Mam taką praktykę że jeśli się czymś chwalę w internecie to jestem wstanie pokazać co za tym stoi. U pana na razie stoi powoływanie sie na wątek który jest ukryty. .Taki wpis nic mi nie dał jak i zapewnie kornikowi36 i andrzejjan_ .Załóżmy że zaciekawiłeś i szukaliśmy tego dziennika. Powiedz szczerze. Po co wspominasz o czymś jesli nie chcesz aby ktoś ci tam wchodził

Kolejna sprawa że gdybym sam posiadał metodę na 500pln z 10vps to poznając kogoś kto ma ich ponad 700 starałbym się to obrócić na swoja korzyść .No cóż. Najwidoczniej jest pan już zarobiony.