![]() |
Dziennik ~SHF~ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik ~SHF~ (/Temat-Dziennik-SHF-143942) |
RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 16-04-2017 21:51 No a dzisiaj co robiłem? Tylko spam jedną niszą! Zajeło mi to z 30 minut, a reszte dnia wyruszyłem w gości. Więc no pierwsze powroty hajsów idą powolutku ! +11.50 zł ![]() ![]() Nutka na dzisiaj ![]() Także myślę, czy by nie uruchomić snapchata pod ten temat. Zawsze to jakieś snapy na MyStory by się pojawiły z dziedziny programowania bądź earning'u. Co Wy o tym sądzicie ? ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 18-04-2017 19:29 Dzisiaj nie robiłem kompletnie nic aż do tej godziny 20:30 ![]() ![]() W planach także realizacja jakiegoś projektu, myślę cały czas nad jednym z programików, który mógłby przynieść jakiś dochód oraz projekcie pod suby. ![]() ![]() ![]() Nutka na dziś ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 20-04-2017 00:45 Dzisiaj poszedł spam po grupach ![]() ![]() Łącznie już: 44.50 zł na MyeForsa ![]() Jaki cel mojego zarabiania? -MOTO !!!! Celuję w 125ccm3 CBR'ke lub jakiś inny model. Wszystko zależy od finansów ![]() Plany na jutro (w sumie to dzisiaj już): -ostre promowanie w Google, -spamik kolejny na FB, -spam w innych Social Media, -realizacja prywatnej sieci affilacyjnej? (nwm jak to nazwać dokładnie, ale coś bardziej dla znajomych, którym pokażę podstawy zarabiania itp itd ![]() Nutka na dziś: RE: Dziennik ~SHF~ - mahuzz - 20-04-2017 09:09 CBRka fajny sprzecik ale 4t, nie wolalbys 2suwa? Większa moc, ale pierdzi i śmierdzi, że tak powiem ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 22-04-2017 00:27 Jeden dzień się nie odzywałem. Niestety miałem problem z Internetem ale wpadł 1 lead ze stawki 11.50 zł, a piątkowy dzień był całkiem udany w porównaniu do poprzednich. Aż 2x leady 11.50 zł + 1x lead 2.50 zł SUB (może jutro odnowienie heh ![]() ![]() Tak więc piątek udany mimo zerowego promowania. Cały czas wszystko pada z jednej niszy. W tą piękną sobotę mam zamiar przyspamić dalej tą niszą + nową, którą znalazłem dzisiaj ![]() Jak widać popyt jest na to, więc myślę, że coś z tego zarobię na dniach i dniówki utrzymają się minimum 1 lead dziennie, a za jakiś czas skoczą na 3-5 leadów dziennie. Mój nowy cel jaki obrałem to zdobyć i utrzymać dniówkę w wysokości 40-50 zł. ![]() Moje obecne saldo konta to: 81.50 zł ![]() ![]() ![]() Nutka na dzisiaj: RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 23-04-2017 23:57 Niestety przez ten czas zero leadów. Stan konta cały czas na poziomie 81.50 zł. Udało mi się zdobyć zlecenie od jednego z klientów na dietę + plan treningowy (dieta pod redukcję) tak więc na tygodniu wpadnie "lead" w kwocie stówki ![]() Dzisiaj niestety bez nutki ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 24-04-2017 22:49 Dzisiaj coś spowrotem ruszyło ![]() ![]() ![]() Tak więc dzisiaj zarobiłem kwotę: 70 zł !!! ![]() ![]() ![]() Dniówka dzisiaj piękna *-* oby takich więcej hehe !!! ![]() ![]() ![]() Jeżeli macie jakieś pytania lub sugestie to z chęcią zapraszam do udzielania się! ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 25-04-2017 23:08 Niestety kolejny dzień nie przyniósł żadnego zysku ![]() Przygotowane zostało: -nowy projekt związany z IVR (bardzo słabe promowanie, ale może coś ruszy na dniach), ![]() W trakcie jest tworzona zamówiona dietka. Dzień zaliczam to udanego dnia mimo zerowego zysku na MyEforsa. W planach kolejne pomysły projektów, niektóre związane z PPA. Na dniach będzie trzeba wszystko uporządkować i konkretny cel objąć bo takie gdybanie to, tamto itp nigdy nie przyniesie konkretnego zarobku a ochłapy. No a moim głównym celem poza CBR jest dniówka 40-50 zł. Nutka na dzisiaj ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 26-04-2017 23:22 Dzisiaj nic a nic kompletnie nie robiłem ![]() ![]() Wpadł 1x lead z odnowień na stawce 2.50 zł. Stan konta: 94.00 zł ![]() Dzisiaj niestety bez nutki i szczegółów ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 16-05-2017 19:57 Z góry przepraszam za ciszę, która tu wystąpiła. Bardzo dużo wówczas się działo ![]() ![]() Inwestycje: -blog (caly czas stoi zwarty i gotowy), -spalacz tłuszczu ![]() -pierwsze autko (na dniach będę dokonywał zakupu), Realizacja: -kolokwia zaliczone, -nowe 2 nisze do zrealizowania, -w budowie mini blog na BS, na którym będę zamieszczał plany/realizacje moich projektów w PHP/VB (możliwe, że jakieś mini boty, programy się znajdą jak czas pozwoli i umiejętności), Także powtórzyłem materiał z zakresu PHP i Visual Basic. Gierka na zaliczenie w VB jest w 90% zrobiona, prosty programik, jeszcze tylko poprawki graficzne. Moim obecnym celem jest zebranie cashu na PALIWO! ![]() ![]() ![]() Stan portfela na ME: 10,00 zł Teraz będzie się działo ![]() ![]() Nuta na dziś: |