Potrzebne male wytlumaczenie :P - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Potrzebne male wytlumaczenie :P (/Temat-Potrzebne-male-wytlumaczenie-P-143577) |
RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - Anett1990 - 30-01-2017 21:35 A ja to nawet nie amatorka jeszcze <lol2> w kazdym razie milo ze dowiedzialam sie o co chodzi, w jednym zdaniu ujmujac linkowanie to tak jakby reklamowanie swojej strony na wszystkich innych mozliwych poprzez wysylanie tam ladnego zdania zachecajacego do odwiedzenia naszej strony oczywiscie zawarte te slowa kluczowe + oczywiscie link czym wiecej tym lepiej jak rozumiem dobrze ze w google mozna znalesc 10000000000000000000000 stron www, z czego 10% bedzie takich ktore mi sie przydadza bo bedzie tam mozna cos zareklamowac RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - DonWestbam - 30-01-2017 21:39 Tak jak pisalem, przeczytaj co vasaki pisal na temat rozrzucania linku. Podal troche stron, do tego jak go poprosisz to zapida ci spora liste dodatkowych profili itp RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - Anett1990 - 30-01-2017 21:41 Co masz na mysli piszac dodatkowych profili ? RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - DonWestbam - 30-01-2017 21:45 Fora i zakladanie w nich profili gdzie umiescisz swoje linki Ale zrobilem pandzie reklame ;D ale co zrobisz jak w dolarach placi RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - Anett1990 - 30-01-2017 21:47 Aa, czyli da mi linki do stron na ktorych warto sie zarejestrowac i tam linka wrzucic z reklama rozumiem aj tam reklama, niech widzi szanowny kolega dzieki ktoremu wiele mozna sie nauczyc ze ktos taki jak Ty przekazuje jego wiedze dalej, to daje fajna motywacje RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - sylwu - 30-01-2017 22:32 te linki które masz zdobywać, to nie po to by mieć z nich bezpośredni ruch; dzięki nim twoja strona będzie rankować na lepsze pozycje w Google, a jak chyba wiesz to im wyższa pozycja w google tym większy ruch będzie na stronie. to się nazywa pozycjonowanie strony i oprócz zdobywania linków, obejmuje jeszcze wiele czynności które należy wykonać. dlatego jeśli zależy ci na ruchu z Googla, to poczytaj o podstawach pozycjonowania, seo. możesz oczywiście starać się reklamować stronę i zdobywać ruch z innych stron, głównie z portali społecznościowych. wszystko jednak zależy od tematyki twojej strony RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - Anett1990 - 30-01-2017 23:03 Hm to ciekawe zdanie myslalam ze oprocz pozycji dodatkowo bedzie ruch ze stron gdzie zareklamuje swoja strone np na roznych forach jakis :-P a czy dobre jest tez reklamowanie na innych blogach np? Albo pisaniem komentarzy do postow wrzucajac sam link? RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - dzemba - 31-01-2017 09:03 Poproś ich jeszcze o to by za ciebie wypromowali ci stronę A serio to temat w ogóle niepotrzebny wpisałem w Google "jak wypromowac strone google" i oto pojawiło mi się kilkaset stron z często łopatologicznym wyjaśnieniem jak to działa, np: http://pozycjonowanie-strony-internetowej.blogspot.com/2013/02/jak-wypromowac-strone-internetowa.html RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - muniek11 - 31-01-2017 09:25 dzemba Temat jest dobry W szczególności dla początkujący. Nie którzy oprócz suchej wiedzy wolą zasięgnąć porady bardziej doświadczonych osób, które potrafią wytłumaczyć niektóre zagadnienia ;P RE: Potrzebne male wytlumaczenie :P - trybulski - 31-01-2017 14:02 Mam pytanie: czy warto nadal wspierać się SWL'ami? W jaki sposób to robić i który SWL jest ntą chwilę najlepszy? |