Zasieg WI-F - poprawa w domu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zasieg WI-F - poprawa w domu (/Temat-Zasieg-WI-F-poprawa-w-domu-143522) Strony: 1 2 |
RE: Zasieg WI-F - poprawa w domu - mateusz68 - 02-02-2017 16:29 (31-01-2017 17:51)k4rol napisał(a): Mordo, może wiesz jak to jest przy tym urządzeniu. Jeśli próbuje podłączyć się pod wi fi z daleka to nie ma internetu, ale jeśli podejdę bliżej do urządzenia to działa internet i jak dalej się odsunę też. Wiesz czemu się tak dzieje ? Na wszystkich urządzeniach tak jest? Skonfigurowałeś go według załączonej instrukcji? RE: Zasieg WI-F - poprawa w domu - k4rol - 06-02-2017 16:27 (02-02-2017 16:29)mateusz68 napisał(a):(31-01-2017 17:51)k4rol napisał(a): Mordo, może wiesz jak to jest przy tym urządzeniu. Jeśli próbuje podłączyć się pod wi fi z daleka to nie ma internetu, ale jeśli podejdę bliżej do urządzenia to działa internet i jak dalej się odsunę też. Wiesz czemu się tak dzieje ? Stary wszystko gra, lecz zasięg jest słaby. Polecił byś mi mocniejszego akces pointa. Ten jest za słaby na cały dom. Napisałem do nich, że chcę zwrócić. Szukałem mocniejszego lesz się na tym nie znam i nie chce popełnić blendu. W moich warunkach jednak się nie sprawdza model który poleciłeś. Mam nadzieje, że tym razem będzie lepszy |