Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bon Bet-At-Home 50 zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Bon Bet-At-Home 50 zł (/Temat-Bon-Bet-At-Home-50-zl-143478)

Strony: 1 2 3

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - American Jewelry - 28-01-2017 15:38

Dziwne bo mi gg chcial wcisnac 4 cyfrowe za gtosze... Nalega na zaliczke

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - kaczorseb - 28-01-2017 15:53

radekmatuszewski napisz tutaj czy dostałeś bon. Ja też byłem bliski zakupu ale po wymianie korespondencji z Tobą wstrzymałem się narazie

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - 0lej - 28-01-2017 16:06

Ludzie przecież to jest oszust i tyle.
Tłumaczy się że nie wysyła bonu ponieważ "obecnie jest poza domem".
No tak, przecież wejść na forum, wystawić ogłoszenie i bałamucić ludzi na PW i GG mógł, ale wejść na maila czy tam zalogować się do BAH i wysłać bon już nie, no ku**a.. A Wy mu jeszcze kasę wysyłacie..

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - radmatuszewski - 28-01-2017 16:33

(28-01-2017 15:53)kaczorseb napisał(a):  radekmatuszewski napisz tutaj czy dostałeś bon. Ja też byłem bliski zakupu ale po wymianie korespondencji z Tobą wstrzymałem się narazie

O 17 teoretycznie miał wysłać, zakładam, że nie wyśle punktualnie więc do tej 17;30-18 zaczekam, jak nie dostanę Bonu to wszystko wiadomo.

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - 0lej - 28-01-2017 17:39

Jest 17:30 Smile Wysłał?

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - radmatuszewski - 28-01-2017 17:46

Jest obecnie offline, myślę, że można spokojnie zakładać temat i dodać go do oszustów - po pierwszym pojawieniu się online sprawa się wyjaśni. Zaraz zakładam temat.

Zapraszam : http://zarabiam.com/Temat-ok-darek-oszust-143493

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - kaczorseb - 28-01-2017 17:53

Haha no to wszystko mamy jasne. Otóż jakiś miesiąc temu przez forum bukmacherskie sprzedałem jednemu człowiekowi bon na 8 euro za wpłatę na skrill. Dogadywaliśmy się przez GG, ja pierwszy wysłałem mu bon. On oczywiście po chwili zniknal z GG. Dopiero jak wyszukałem gi na facebooku i zagrozilem ze powiadomie wszystkich jego znajomych z listy ze jest oszustem, laskawie sie odezwal twierdzac ze nie moze przez tel doladiwac skrill i ze wysle wieczorem. Istotnie tak sie stalo, ale byl caly posr..ny czy na pewno nic nie zrobilem z jego facebookiem. Jak zobaczylem dzisiejsza oferta ok_darek mysle kupie za te 20 zl i jeszcze na tym zarobie, wiec odszukalem na GG tego goscia sprzed miesiaca i napisalem mu rano ze bedzie opcja zakupu bonu. O 15 odpisal ze bardzo chetnie ale czeka na wyplate na skrill z BAH i zebym mu wyslal BON a on jak tylko bedzie kasa na skrill to mi przesle. Cos mi smierdzialo i sprawdzilem ze mail z ktorego dostalem kase na skrill miesiac temu to ten sam ktory podal mi dzisiaj na PW ok_darek czyli [email protected]

edit: jak cos to screnny moge rzucic ale dopiero wieczorem

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - 0lej - 28-01-2017 18:11

Ja na Twoim miejscu narobiłbym mu syfu na tym Facebooku Smile Może wreszcie by się czegoś nauczył Smile

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - radmatuszewski - 28-01-2017 18:13

(28-01-2017 18:11)0lej napisał(a):  Ja na Twoim miejscu narobiłbym mu syfu na tym Facebooku Smile Może wreszcie by się czegoś nauczył Smile

Gość sprzedał się za 2,30zł więc raczej się niczego nie nauczy xD

RE: Bon Bet-At-Home 50 zł - radek0389 - 28-01-2017 18:26

Podrzuc tutaj link do jego profilu na FB, to raczej zakazane nie jestBig Grin.