Nowa jakość zarabiania! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowa jakość zarabiania! (/Temat-Nowa-jakosc-zarabiania-143450) |
RE: Nowa jakość zarabiania! - Mafiozo19990 - 01-02-2017 20:30 West Ham - Manchester City [2] 1,564 {Pinnacle} 10% Miami Heat - Atlanta (2) 1,99 {Pinnacle} 5% Dostałem na PRIV jakieś głupie wiadomości, że ściemniam i prośby o pokazanie screenów... Proszę bardzo RE: Nowa jakość zarabiania! - Mafiozo19990 - 02-02-2017 21:59 Rio Ave - Braga [2] 3,12 {Pinnacle} 3% RE: Nowa jakość zarabiania! - 0lej - 02-02-2017 23:52 (01-02-2017 20:30)Mafiozo19990 napisał(a): West Ham - Manchester City [2] 1,564 {Pinnacle} 10% W każdym poście piszesz "Pinnacle", a jak przyszło wrzucić screen to wrzuciłeś z bet-at-home, chyba coś tu nie halo? RE: Nowa jakość zarabiania! - PremAccHack - 03-02-2017 00:26 Wrzucił z bet-at-home bo tam jest konto demo każdy może sobie dodać screen Ściemnia masakrycznie koleś... RE: Nowa jakość zarabiania! - NeeX - 03-02-2017 11:24 Haha I co Panie Mafiozo? Imponująca skuteczność, wiarygodność pierwsza klasa xDD RE: Nowa jakość zarabiania! - devilll - 03-02-2017 15:54 Co za idiota ja pier hahahah RE: Nowa jakość zarabiania! - Mafiozo19990 - 03-02-2017 16:16 Miałem nie komentować tych zawistnych wpisów, ale niech stracę... 0lej - już zbanowany, akurat miałem kasę na bet-at-home więc tam puściłem, proste PremAccHack - ile ty masz lat trollu? nie łatwiej poprosić o dokładniejszy screen, zamiast oskarżać i robić z siebie idiotę? Wiem, że zawiść na maksa, ale teraz okazało się że mi pomogłeś wypromować temat, a to wszystko przez twoją głupotę, bo cel miałeś inny. Zaraz ból dupy się zwiększy i będą kolejne multi, nie? NeeX - jakieś multi, pewnie kolegi wyżej. Skuteczność akurat jest słaba, ale oceniać można po 50/100 typach a nie pięciu, jak się nie znacie to po co komentujecie? Ludziska, trochę mniej zawiści... devilll - tylko idiota ryzykuje bana dla jednego posta więcej. Także zaorałeś się jak koledzy wyżej. Kreatywnie - jeśli jesteś osobą, która zaatakowała żabę a zbieżność nicków nie jest przypadkowa, to o ile wtedy dziwiłem się czemu Krzysiek zachował się tak a nie inaczej, o tyle teraz nie mam wątpliwości że zrobił dobrze. Jeszcze jakiś trolling i nabijanie postów? Lubię orać, tata rolnik Miśki, a tak na serio to jest gorszy okres, ale to normalne. Liczy się wynik długoterminowy. Piona Metz - Marsylia (2) 1,925 {Pinnacle} 6% RE: Nowa jakość zarabiania! - NeeX - 03-02-2017 16:22 Tata rolnik, a Ty wieśniak Bo uwierzę że akurat miałeś kasę w BAH. Skoro sam jesteś idiotą to nie próbuj robić idiotów z innych. Wrzuć screeny kuponów które tutaj dodałeś z Pinnacle cwaniaczku Wrzuć też screena z bah z saldem konta, a nie z 581756816456 zł które są na koncie demo. Wykadrowany screen z konta demo to byle idiota może wrzucić. RE: Nowa jakość zarabiania! - Mafiozo19990 - 03-02-2017 16:49 NeeX - Nie byłoby problemu z udowodnieniem wszystkiego, ale o ile mógłbym to zrobić jeśli ktoś by kulturalnie poprosił, o tyle buractwo z fejk konta może być tylko tłem dla tego tematu, a kolejne posty w podobnym stylu będą przeze mnie ignorowane RE: Nowa jakość zarabiania! - NeeX - 03-02-2017 16:55 Jedyne buractwo z jakim mamy do czynienia w tym temacie jest uprawiane przez Ciebie. Gdybyś rzeczywiście grał te kupony to byś je wrzucił, ale oczywiście musisz znaleźć wymówkę. Kolejny dowód na Twoje buractwo - próbujesz robić z ludzi idiotów wrzucając fejkowy screen z konta demo. Za takie coś powinieneś wylecieć z tego forum z banem ale oczywiście są tutaj równi i równiejsi i prędzej spodziewam się bana dla siebie za mówienie prawdy. Powodzenia! |